Μετάβαση στο περιεχόμενο

ivanoi

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by ivanoi

  1. στην παραγραφο 10.5 αναφερονται διαταξεις για κινηματογραφους. που το βρηκες? Και γιατι να χρειαζεται αλλαγη χρησης σε χωρο υγειονομικου ενδιαφεροντος? θα μας τραλανετε τελικα. εγω ειχα βρει μια εγκυκλιο αλλα δεν μπορω να την βρω τωρα που πηρα αδεια απο τον δημο αθηναιων.
  2. αγαπητε myri το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να βρω πουθενα εαν ισχυε μια θεση/120 μ2 για γραφεια. Εαν βρεις τι ισχυε πες το μου και μενα!
  3. γεια σας είχε εκδοθει μια αδεια νεας οικοδομης το 1990 που αφορουσε ισογειο με χρηση γραφειων , α' οροφο με χρηση γραφειων και β' οροφο με χρηση κατοικιας. προκειμενου να γινει αλλαγη χρησησςτου α' οροφου για φροντιστηριο ειδα οτι ειχε υπολογισθει μια θεση ανα 120 μ2 και μια θεση ειχε εξαγορασθει. σημειωνω οτι το οικοπεδο ηταν αρτιο κατα κανονα. η πολεοδομια μου λεει οτι δεν επιτρεποταν εξαγορα , ομωσ οπως βλεπω ο ν.960/79 το επετρεπε. αυτο που δεν μπορω να βρω ειναι το μια θεση /120 μ2 . επειδη η αδεια ειναι με ελεγχο και ο ελεγχοσςεκεινη την εποχη ηταν αυστηροσςειμαι σιγουρος οτι ολα ειχαν γινει σωστα. μπορει καποιος να βοηθησει? ευχαριστω
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.