Μετάβαση στο περιεχόμενο

xgeorgak

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by xgeorgak

  1. Συνάδελφοι, γνωρίζετε εσείς να απαιτείται αλλαγή χρήσης από κατάστημα (βάσει οικ.αδείας) σε αναψυκτήριο-καφετέρεια η οποία είναι κάτω των 50 ατόμων? Από ότι διαβάζω στον κτιριοδομικό χώρος συνάθροισης νοείται το κατάστημα που είναι άνω των 50 ατόμων. Επίσης σε σχετικό βιβλίο νομοθεσίας αναφέρεται ότι η καφετέρεια κάτω των 50 ατόμων είναι χρήσης αναψυκτηρίου. Το αναψυκτήριο εν συνεχεία είναι κατάστημα υγιειονομικού ενδιαφέροντος. Στο υγιειονομικό μου ζητάνε αλλαγή χρήσης. Έχει βάση αυτό? Ευχαριστω!
  2. Συνάδελφοι , σύμφωνα με το αρθρο 4-παρ.9 του ΠΔ.24/31-5-1985 της εκτός Σχεδίου Δόμησης επιτρέπεται η παρέκκλιση των πλαγίων αποστάσεων στα 5μ. απόσταση για την ανέγερση ή επέκταση κτιρίων ψυγείων διαλογητηρίων φρούτων. Η παρέκκλιση αυτή εγκρίνεται "με απόφαση του Υπουργού Χωροταξίας,Οικισμού και Περιβάλλοντος,μετά από γνώμη του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και γνώη του αρμόδιου Συμβουλίου Χωροταξίας,οικισμού και Περιβάλλοντος". Γνωρίζει κανείς πως ακολουθείται αυτή η διαδικασία και κατά πόσο είναι τόσο δύσκολη όσο ακούγεται? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  3. Σε αυτή την περίπτωση συνάδελφε υπάρχει το εξής κόλπο στο τοπογραφικό που δέχονται (τουλάχιστον στις δικές μας -Ν.Ηλείας) στις πολεοδομίες. Στο σημείο που οι πλευρές του δρόμου τέμνουν την πλευρά του οικοπέδου κάμπτεις ελάχιστα το δρόμο πχ. κατά 2 μοίρες και σε μήκος 10εκ. πριν το τέλος του δρόμου και πλέον εφάπτεται του οικοπέδου σου και αποκτάς έτσι πρόσωπο! Τώρα αν εχεις κάνει κατάτμηση μετα το '85 έχεις πρόβλημα γιατί θες 12μ. πρόσωπο.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.