Μετάβαση στο περιεχόμενο

kostassteftopo2008

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

kostassteftopo2008's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Εχω ενα coords_gr αλλα δεν νομιζω να είναι αυτό που λες. Εγω έχω μόνο το φύλλο 3452_3 αρα δεν έχω άλλο φύλλο για να κάνω αυτο που αναφέρεις.
  2. Αφου έβαλα τις συντεταγμένες φ και λ των γωνιακών συντεταγμένων του χάρτη μου έβγαλε ότι ανήκει στο φύλλο 50άρι του Σοχου.
  3. Ναι πρέπει να ανήκει στο 50άρι Σερρών. Αρα τι κάνω κρατάω το φύλλο που βρήκα όπου ανήκει?
  4. Χρησιμοποίησα τις γωνιακές συντεταγμένες όπου στο φύλλο χάρτη που έχω είναι μόνο τρεις και αύτο διότι η κάτω αριστερά δεν έχει σκαναριστει καλά (είναι μαύρη). Έβαλα λοιπόν τις πάνω δεξιά συντεταγμένες και μου έβγαλε το χάρτη του 1:50000 που ανήκει αλλά στο χάρτη 1:5000 μου εβγαλε μεν τους 4 πρώτους αριθμούς σωστά αλλά μετά την κάτω παύλα είχε τον αριθμό 4 αντι 3. Όταν έβαλα τις κάτω δεξιά μου έβγαλε τα ίδια και στο 1:50000 αλλα στο 1:5000 φύλλο ειχα παλι 4 αριθμούς σωστά αλλά μετά την κάτω παύλα είχε τον αριθμό 6 αντι 3. Βάζοντας όμως τις πάνω αριστερά οπου έκει ειχα το φ αλλα δεν ειχα ολοκαθαρο το λ είχα μονο τα 30 δεύτερα και έβαλα τις ίδιες μοίρες και λέπτα με το πάνω δεξια γιατί ήταν στην ίδια ευθεία έκανα καλά; Όταν τα έβαλα μου έβγαλε και το ιδιο χάρτη 1 :50000 με τα προηγούμενα αλλά εδώ είχα και τους ίδιους αριθμούς και πριν και μετά την παύλα όπου είχα το 3 που χρειαζομουν να παρώ αυτό το φύλλο χάρτη όπου ανήκει για να κάνω την μετατροπή συντεταγμένων ;
  5. Εαν δεν αναγραφεται σε ποιο φυλλο χαρτη 1 προς 50000 ανηκει τοτε θα επιλεξω το ονομα καποιας περιοχης οπου αναγραφεται πανω στο χαρτη και εφοσον υπαρχει στις επιλογες ; Ευχαριστω. Παρατήρηση: Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στο κείμενο των δημοσιεύσεων όσο και σ' αυτό των τίτλων. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, Χάρης.
  6. Χαιρετω ολους στο φορουμ! Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση και θα ηθελα μια οσο το δυνατον λεπτομερεστατη απαντηση. Πως μετατρεπονται συντεταγμενες ενος χαρτη της ΓΥΣ 1 προς 5000 απο ΗΑΤΤ σε ΕΓΣΑ87 στο προγραμμα COORDS_GR. Ευχαριστω.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.