Μετάβαση στο περιεχόμενο

AlexSpan7

Members
  • Περιεχόμενα

    1
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Φοιτητής
  • Ειδικότητα
    Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

AlexSpan7's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. @antoikonomidis Προταση Γκαλετι αυτος;; Η Μαρτινς;;

  2. @sofaki___ Ερχομαι αρκει να μην ακουσω την λεξη Παναθηναικος..

  3. Και εδω αποδεικνυεται η τεραστια ευθυνη Σφαιροπουλου για την ανυπαρξια των ξενων του... https://t.co/fBbU6RQtPz

  4. Λουκετο δεν χρειαζεται.Χρειαζεται εφαρμογη πληρης των κανονισμων+ τιμωριες ΚΑΙ για τους παραγοντες-προεδρους. ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ.

  5. Μεσα σε ολα....Με την ΝΕΡΙΤ τι γινεται ρε παιδια ξερει κανεις;;

  6. RT @NikosKotzias: @AdonisGeorgiadi Δεν με ακούς!Σου είπα πριν 2 χρόνια ότι είναι καλό να πουλάς βιβλία, καλύτερα,όμως,θα ήταν να διαβάζεις …

  7. πισω απο τον Ερτελ και αντε τους Τουρκους , επικρατει το χαος

  8. Παντως εχω την εντυπωση οτι εαν δεν προχωρησει τωρα η περιπτωση Καιμοκογλου θα παει για καλοκαιρι σιγουρα.....

  9. Καλησπέρα σε όλους.Θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις οι οποίες είναι αρκετές αλλα πολύ σημαντικές γιατί πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω. Είμαι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Τ.Ε.Ι Πειραιά και επειδή όπως οι περισσότεροι που βγαίνουμε απο τέτοιες σχολές δεν βρίσκουμε δουλειά και γι αυτό ψαχνόμαστε για μια αναβάθμιση των σπουδών μας για περισσότερες επαγγελματικές προοπτικές, θα ήθελα να θέσω τις εξής ερωτήσεις : 1) Σε ότι αφορά τα Μεταπτυχιακά: Στην Ελλάδα μπορώ να βρώ κάτι ώστε να μου αναβαθμίσει πραγματικά το πτυχίο μου; Σε ποια εκπαιδευτικά ιδρύματα και με τι κόστος; Απόφοιτοι των Τ.Ε.Ι μπορούν να μπουν στα μεταπτυχιακά του πολυτεχνείου; Στο εξωτερικό σε ποιές χώρες παίρνουν περισσότερο αποφοίτους Τ.Ε.Ι απο εδώ και ποιά είναι τα κόστη; 2) Αξιζει να δώσω για κατατακτήριες (να ξεκαθαρίσω είμαι στα 23 μου) για το τμημα Πολιτικών Μηχανικών στο Πολυτεχνείο εάν πραγματι δεν βρω κάποιο πολυ καλό μεταπτυχιακό; 3) Απο τις σχολές του πολυτεχνείου μ αρέσει πολύ και η σχολή των Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών και σκέφτομαι για κατατακτήριες και για εκεί (περισσότερο απο τους Πολιτικούς μπορώ να πώ). Αξίζει σαν σχολή και συνδεέται με την προηγούμενη που έχω τελειώσει; Αναμένω τις απαντήσεις-συμβουλές σας και ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
  10. RT @Kouti_Pandoras: Με το 5,5% του παγκόσμιου πλούτου, ζει το 80% του παγκόσμιου πληθυσμού http://t.co/wlnBTxIZkn

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.