Μετάβαση στο περιεχόμενο

Yiorgos Karageorgos

Members
  • Περιεχόμενα

    1
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός

Yiorgos Karageorgos's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα σας συναδελφοι.Εχω νομιμοποιήσει απο το 2017 με το νόμο 4178 ένα αυθαίρετο εμβαδού 11τμ κατασκευασμένο το 1983 το οποίο εχει εξοφληθεί από την ιδιοκτήτρια.Με ρωτάει εάν στο Ε9 δηλώνει ημερομηνία κατασκευής της οικοδομής το 1983(κατά τα λεγόμενα της λογίστριας) η κάτι αλλο.Εδώ έχουμε δύο αντιφατικα στοιχεία Ενα αυθαιρετο του 1983 και ένα διαμέρισμα 6 όροφης πολυκατοικίας κατασκευής 1970. Σύμφωνα με τα λεγόμενα της λογίστριας η ηλικία του αυθαιρέτου "παρασύρει" και ολη την πολυκατοικία.Τι είναι σωστό εαν κάποιος γνωρίζει? Ευχαριστώ πολύ Γιώργος Κ. Αρχιτέτων Μηχ/κός
  2. Καλησπέρα σας συναδελφοι.Εχω νομιμοποιήσει απο το 2017 με το νόμο 4178 ένα αυθαίρετο εμβαδού 11τμ κατασκευασμένο το 1983 το οποίο εχει εξοφληθεί από την ιδιοκτήτρια.Με ρωτάει εάν στο Ε9 δηλώνει ημερομηνία κατασκευής της οικοδομής το 1983(κατά τα λεγόμενα της λογίστριας) η κάτι αλλο.Εδώ έχουμε δύο αντιφατικα στοιχεία Ενα αυθαιρετο του 1983 και ένα διαμέρισμα 6 όροφης πολυκατοικίας κατασκευής 1970. Σύμφωνα με τα λεγόμενα της λογίστριας η ηλικία του αυθαιρέτου "παρασύρει" και ολη την πολυκατοικία.Τι είναι σωστό εαν κάποιος γνωρίζει?

    Ευχαριστώ πολύ

    Γιώργος Κ.

    Αρχιτέτων Μηχ/κός

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.