Μετάβαση στο περιεχόμενο

panosdr

Members
  • Περιεχόμενα

    8
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by panosdr

  1. Τι να σας πω. Ο ιδιοκτήτης είναι εξωτερικό, ο επιβλέπων εξαφανισμένος. Υποθέτω λογικά για να κλείσει θα κάνει μια συνολική αναθεώρηση.
  2. Είμαι μηχανικός αλλά δεν ασχολούμαι με μελέτες. Ο επιβλέπων ήρθε στα θεμέλια, γνωριστήκαμε, μου είπε αν τον χρειαστώ να τον καλέσω, και δεν τον ξαναείδαμε.
  3. Συμφωνώ, αλλά λόγω φόρτου εργασίας δεν μπορούμε να τον βρούμε και εγώ πρέπει να κινηθώ άμεσα γιατί πρέπει να απομακρυνθουν τα υλικά από το χώρο. #btw απορώ πως γίνεται εν ετει 2024 να μην πατάνε το πόδι τους μηχανικοί στο εργοτάξιο ούτε μισή ώρα, και να βασίζονται στην καλή θέληση του μάστορα για την ορθή υλοποίηση της μελέτης#
  4. Μόλις κατέβασα το διάγραμμα κάλυψης και δεν υπάρχει πουθενά κάτι σχετικό. Σημαίνει κάτι αυτό ή απλά είναι ελλιπές;
  5. Ευχαριστώ πάρα πολύ συνάδελφε και συγγνώμη για την ταλαιπωρία!
  6. Ευχαριστώ πολύ. Θα μπορούσατε να μου πείτε που αναφέρεται η μέγιστη επιφάνεια εξωστων;
  7. Καλησπέρα. Όχι, τώρα ολοκληρωνονται οι εργασίες σκυροδεμάτων.
  8. Καλησπέρα σε όλους τους συναδέλφους. Ως μηχανικός που έχω ασχοληθεί μόνο με κατασκευές σκυροδεμάτων, μπαίνω απευθείας στο ψητό μήπως κάποιος μπορεί να βοηθήσει. Δυστυχώς κατά την κατασκευή μιας πολυκατοικίας, κατασκευαστηκε ένας εξώστης ο οποίος από λάθος δεν τραβήχτηκε πιο μέσα με αποτέλεσμα να βγαίνει 20εκ έξω από τη γραμμή του ιδεατου στερεού. Συγκεκριμένα ενώ οι εξωστες μέχρι τον 7ο όροφο ήταν 2,20 σε μήκος, του 8ου έπρεπε να είναι 2,00μ αλλά κατασκευαστηκε όπως τα υπόλοιπα. Γνωρίζετε αν υπάρχει κάποια ανοχή σφάλματος και πόση είναι αυτή ή πρέπει να προχωρήσουμε οπωσδήποτε σε καθαιρεση του;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.