Μετάβαση στο περιεχόμενο

osgeo live


ted78

Recommended Posts

Έλαβα σήμερα το παρακάτω mail.

 

Αγαπητά μέλη της ΣΑΤΜ,

 

Μόλις ανακοινώθηκε η κυκλοφορία του OSGeoLive 5.5 http://live.osgeo.org/

 

Το OSGeoLive είναι ένα αυτόνομο DVD (ή USB) βασισμένο στη διανομή Xubuntu GNU/Linux που σας επιτρέπει να δοκιμάσετε μια μεγάλη ποικιλία γεωχωρικών λογισμικών ανοιχτού κώδικα χωρίς να χρειαστεί να εγκαταστήσετε τίποτα στον υπολογιστή σας. Αποτελείται αποκλειστικά από ελεύθερο λογισμικό, επιτρέποντας την ελεύθερη διανομή και αναπαραγωγή.

 

Ευχαριστώ πολύ την Κοινότητα Ελεύθερου Λογισμικού ΣΑΤΜ που συμμετείχε ενεργά στην μετάφραση του εγχειριδίου της διανομής. Και πάλι είμαστε μέσα στις 3 πιο πλήρεις μεταφράσεις.

 

Επίσης είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι η δημιουργία αυτής της έκδοσης του OSGeoLive έγινε αποκλειστικά στη Σχολή μας. Ευχομαι να ανταποκριθεί στις προσδοκίες όλων και να μας αναθέσουν και στο μέλλον το ρόλο του διαχειριστή ανάπτυξης (Release Management).

 

Ελπίζω όλο το διδακτικό προσωπικό και όλοι οι φοιτητές να επωφεληθούν από αυτό το χρήσιμο εργαλείο και να το συμπεριλάβουν ενεργά στην εκπαιδευτική διαδικασία.

 

Άγγελος Τζώτσος

Μέλος OSGeo

Μέλος Κοινότητας Ελευθερου Λογισμικού ΕΜΠ

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.