Μετάβαση στο περιεχόμενο

Masuimi

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    9
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Εταιρία Λογισμικού
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Ηλ/γος-Μηχ/γος Μηχ/κος
  1. Οι 8.500 θερμίδες στο Φ.Α. κοστίζουν 1 ευρώ. Στο Υγραέριο κοστίζουν 1 ευρώ οι 11.500 θερμίδες.
  2. Η λύση είναι Θέρμανση και ψύξη με Fancoil. Μια ψυκτική μονάδα και έναν επίτοιχο λέβητα αερίου συμπύκνωσης 24 Kw (Αν δεν υπάρχει φυσικό αέριο, το λειτουργείς με υγραέριο το οποίο να πω ότι αυτή την περίοδο είναι χαμηλότερη η τιμή του από το Φ.Α.)
  3. Καλησπέρα Αντώνη, Η λογική όταν αγοράζεις μια συσκευή είναι να ελέγχεις και την εταιρία που αντιπροσωπεύει τον οίκο του εξωτερικού. Και οι δύο προαναφερόμενες συσκευές δεν έχουν κάποια σωστή αντιπροσωπεία (σύμφωνα με μια έρευνα που έκανα) παράδειγμα, ο από κάτω από εμάς στην πολυκατοικία είχε έναν SIME και τον περασμένο χειμώνα που του χάλασε χρειάστηκε να πάρει 5 φορές τηλέφωνο και έμεινε χωρίς καλοριφέρ και ζεστό νερό 7 μέρες. Σε αντίθεση με την συσκευή που έχω επιλέξει εγώ, μια μέρα τηλεφώνησα και ήρθαν σε 1,5 ώρα και αποκατέστησαν το πρόβλημα με πολύ χαμηλό κόστος.
  4. Εγώ έχω αλλάξει από πετρέλαιο σε αέριο 2 χρόνια τώρα. Στην εταιρία αερίου με παρέπεμψαν σε έναν εγκαταστάτη και τώρα έχω ένα λέβητα Radiant συμπήκνωσης που είναι θέρμανση και Ζεστό νερό για το μπάνιο/βρύσες κλπ. Είμαι καταεχαριστημένος από την οικονομία που μου έχει προσφέρει και θα στο πρότεινα ανεπιφύλακτα.
  5. Από όσο ξέρω ο Λέβητας Συμπύκνωσης απαιτεί αποχέτευση και βγάζει όξινα νερά. Δεν κάνει μια σιδερένια σωλήνα για τα συμπυκνώματα, απαιτείτε το υλικό να είναι πολυπροπυλένιο για να μην διαβρώνετε.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.