Μετάβαση στο περιεχόμενο

miltos

Συντονιστής
 • Περιεχόμενα

  2.583
 • Εντάχθηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Days Won

  3

Φήμη στην κοινότητα

243 Εξαιρετική

Σχετικά miltos

Profile Information

 • Φύλο
  Άντρας
 • Τοποθεσία
  Τρίκαλα
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Διπλ. Μηχανολόγος Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

3.812 profile views
 1. Στα λόγια μου έρχεσαι. Δε χρειάζεται να ξέρω την οδηγία 31. Η εναρμόνιση έγινε με τον 4122/13 και δεν αναφέρονται πουθενά τα περί δευτερογενούς και πρωτογενούς καθώς και άλλα που έχεις γράψει. ΥΓ γιατί υπογραμμίζεις τον "τριτογενή τομέα"? Δεν είπα ότι δεν αναφέρεται στη νομοθεσία.
 2. KAN, για να βγει ένα αποτέλεσμα από τη συζήτηση αν θες μην αναφέρεις ντιρεκτίβες κλπ. Ας μείνουμε στην ελληνική νομοθεσία. Στην ελληνική νομοθεσία λοιπόν, ενδεικτικά, δεν έχω δει πουθενά αναφορά σε πρωτογενή και δευτερογενή τομέα. Η επιχειρηματολογία σου ενδεχομένως να έχει πολύ νόημα (δεν το ξέρω γιατί δεν έχω ασχοληθεί) και να αξίζει να συζητηθεί εκτενέστατα (το εννοώ), αλλά σε άλλο θέμα.
 3. Το καύσιμο που κυκλοφορεί δεν είναι καθαρό προπάνιο. Μπορείς να υπολογίζεις κατώτερη θερμογόνο 12,5 KWh/kg και πυκνότητα 0,507 kg/lt
 4. miltos

  Περί νέας ΥΔΕ

  Μιλάς για το ερώτημα για το οποία σε παρέπεμψα σε άλλο θέμα? Αν κατά λάθος διέγραψα και κάτι άλλο, προφανώς μπορείς να το επαναλάβεις εδώ
 5. τα bold αναγράφονται κάπου, σαν προϋποθέσεις για ένταξη στο πεδίο εφαρμογής του ΚΕΝΑΚ? Μάλλον όχι. Η εκκλησία κάλλιστα θα μπορούσε να εξεταστεί σαν χώρος συνάθροισης κοινού.
 6. Κάνουμε κύκλους μου φαίνεται. Από τον 4122/13 στην οδηγία 31 και πάλι πίσω στον 4122/13 4122/13 Άρθρο2 Ορισμοί 1. «Κτίριο»: στεγασμένη κατασκευή με τοίχους για την οποία χρησιμοποιείται ενέργεια προς ρύθμιση των κλιματικών συνθηκών εσωτερικού χώρου. Άρα αρκετές αποθήκες, βιοτεχνίες, κάποιες βιομηχανίες και οι περισσότερες εκκλησιές είναι κτίρια (θεωρώντας πάντα ότι η ρύθμιση των κλιματικών συνθηκών γίνεται για τις ανάγκες των χρηστών/εργαζομένων και όχι για τις ανάγκες παραγωγής)
 7. Είμαι εκτός γραφείου τώρα, αλλά αυτή η οδηγία έχει γίνει νόμος του ελληνικού κράτους? Διότι από όσο έχω ασχοληθεί, οι οδηγίες απευθύνονται στις κυβερνήσεις προκειμένου να νομοθετήσουν, όχι στους πολίτες.
 8. Θεωρώ απίθανο να είναι νόμιμο και αν θυμάμαι καλά αρκετές φορές προσθέτανε στύλους για να μην περνάει η παροχή από ξένο οικόπεδο (παρόλο που δε θα είχε επαφή με το ξένο κτίσμα)
 9. Ποια είναι αυτή η οδηγία?!
 10. Δεν βλέπω τη διαφοροποίηση. Όπως αντιμετωπίζει τους χώρους λατρείας και τις βιομηχανίες, αντιμετωπίζει και τα <50m2. Τα έχει μάλιστα στο ίδιο μοτίβο αρίθμησης ( γ, δ και στ με τη σειρά που τα ανέφερα)
 11. Εννοώ που το λέει η νομοθεσία
 12. Νομίζω ότι το θέμα θα ζεσταθεί λίγο με τις παρακάτω φωτογραφίες. Έχουν ληφθεί με εφαρμοζόμενη τάση DC 0V, 50V, 100V και 250V με τη σειρά που εικονίζονται. Αν τις κατεβάσετε και τις προβάλλετε με τη σειρά, θα φανεί το σταδιακό άνοιγμα του μπεκ. ΥΓ1 Κατά τη λειτουργία, το μπεκ δεν ανοίγει απαραίτητα τέρμα (πχ σε χαμηλό φορτίο) ΥΓ2 Η εφαρμοζόμενη τάση των 250VDC είναι μεγαλύτερη από την τάση που χρειάζεται για να ανοίξει το μπεκ τέρμα (~170VDC) ΥΓ3 Ιδιαίτερες ευχαριστίες για τη φωτογράφηση στον Νίκο Μοσχίδη
 13. Ναι σαι καλά συντοπίτη. Καλή συνέχεια στο φόρουμ.
 14. Από που καταλαβαίνουμε ότι διαφοροποιούνται ως προς την αντιμετώπιση οι παραπάνω υπογραμμισμένες κατηγορίες κτιρίων από τα κτίρια εμβαδού <50m2 ?
 15. miltos

  Επιλογή παροχής ΔΕΗ

  Αν αναφέρει φαινομένη ισχύ (KVA), είναι η απορροφούμενη. Εκτός αν πρόκειται για Μ/Σ ή παρόμοια συσκευή.
×

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.