Μετάβαση στο περιεχόμενο

elenakot

Members
  • Περιεχόμενα

    57
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

elenakot's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. για να κανεις εμποριο και αναγομωση πυροσβεστηρων πρειπει να εχεις πιστοποιηση? αν ναι ποια ειναι η διαδικασια?
  2. μηπως γνωριζει καποιος που μπορω να βρω τα παλια ελαχιστα εμβαδα οχι του Ν.3526/07 για αρτοποιειο?
  3. ειναι ενα υπαρχον αρτοποιειο εδω και 50 χρονια. εγινε μια καταγγελια και απλως χρειαζονται μια ΜΠΕ.
  4. οχι για μαζουτ ρωτησα. ψαχνω το νομο αλλα δε το βρηκα.αν ειναι ευκολο και το βρεις συναδελφε γιατι βιαζομαι θα ειμαι ευγνωμων. ειναι για μια ΜΠΕ. αλλα αν απαγορεθεται το μαζουτ τοτε?
  5. να ρωτησω και εγω κατι γιατι δε βγαζω ακρη... απαγορευεται η χρηση μαζουτ σε αρτοποιειο?
  6. καλησπερα, ειναι η πρωτη φορα που ασχολουμαι με αδειες κτηνοτροφικων μοναδων. θελω αν καποιος γνωριχει να με βοηθησει σε κατι αποριες. συμφωνα με το νομο 3698 η κτηνοτροφικη μοναδα που εχω εγω( 39 αγελαδες ελευθερας βοσκης) δεν ανηκει σε καποια κατηγορια και θεωρειται μικρη μοναδα. για να παρει αδεια χρειαζεται μου ειπαν μονο ια τεχνικη εκθεση. ισχυει? υπαρχουν καπου να κοιταξω για να δω καποιο παραδειγμα? ευχαριστω.
  7. εγγραφο εξαιρεσης απο την υποχρεωση ληψης αδειας παραγωγης εκδοθεν από τη ραε....... ειναι απαραιτητο αυτο για τισ καινουριεσ αιτησης μεχρι 100 σε χωραφια αλλα οχι απο αγροτες?
  8. συναδελφοι απο προσωπικη εμπειρια, 2 πελατες ειχα και κανεις δε πηρε εγκριση απο τη τραπεζα. δε δινουν δανειο..πολυ δυσκολα αυτο το καιρο.
  9. ευχαριστω πολυ.να ρωτησω και κατι αλλο? τι αμοιβη να παρω? ειναι πρωτη φορα που θα υπογραψω και δεν εχω ιδεα..δε θα κανω εγω τη μελετη.μονο τη σφραγιδα.
  10. να ρωτησω κατι..για να βαλω απλα μια σφραγιδα σε μια περιβαλλοντικη μελετη πρεπει να καταθεσω ελαχιστη αμοιβη στο τεε? η απλα να κοψω μια αποδειξη παροχησ?
  11. δε τα βρισκω στη σελιδα του ΙΕΚΕΜ τα σεμιναρια? ,μπορει καπιος να με ενημερωσει..
  12. τα ιδια δικαιολογητικα ειναι και για επαγγλεμτιες αγροτεσ? δηλαδη αν εγω αυριο θελω να κανω αιτηση για να παρω πρωτοκολλο τι χαρτια πρεπει να παω?
  13. μπορει καποιος να βοηθησει στα δικαιολογητικα που χρειαζονται για τα χωραφια? ερχονται αγροτεσ για να αρχισουν διαδικασια και δε γνωριζω ακομα
  14. καταλαβα..θα πρεπει να περιμενουμε δηλαδη.. ευχαριστω παντως!!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.