Μετάβαση στο περιεχόμενο

iscal

Members
  • Περιεχόμενα

    20
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

Contact Methods

  • Website
    http://www.iscal.gr

Profile Information

  • Τοποθεσία
    Ιωάννινα

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

iscal's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Σε τι τιμη το πηρες haristheo και ποιας εταιρειας ? Να ξερεις πληροφοριακα οτι με αλλαγη μπεκ μπορεις να ριξεις και βερνικια , ριπολινες κ.α. Το δικο μου ειναι παλιας τεχνολογιας και σκεφτομαι για αντικατασταση .
  2. Σφουγγαρισμα πανω σε ξυλινη σκαλα ειναι κατι που δεν θα το προτεινα ποτε . Το μονο σημειο που μπορει να σφουγγαριστει ειναι το κατω μερος του πρωτου ριχτιου της σκαλας επειδη ειναι στο επιπεδο του οροφου . Δεν ξερω ποιον τροπο τοποθετησης εφαρμοζουν αλλοι , παντως εμεις χρησιμοποιουμε προλουστραρισμενα σκαλοπατια με βιδωμα και καβιλιαρισμα του ριχτιου στην πισω μερια του σκαλοπατιου οποτε και δεν μπορει να εισχωρησει υγρασια στην κατω πλευρα του ριχτιου . Τωρα για το πρωτο ριχτι που λεγαμε πως ισως να υπαρξει προβλημα , κατα την τοποθετηση καλυψη ολης της κατω πλευρας με αντιμουχλικη σιλικονη οποτε και πετυχαινεις αδιαβροχοποιηση . Επισης κατι που λενε οι πελατες μου σε αυτη την περιπτωση ειναι οτι το ριχτι θα λερωνεται οταν ανεβαινουν τη σκαλα , επειδη θα βρισκουν τα παπουτσια . Η λυση ειναι βαψιμο με ριπολινη σατινε στην ιδια αποχρωση με τον τοιχο , οποτε και ο οποιοσδηποτε λεκες φευγει πανευκολα . Αν τωρα πεσουν νερα πανω στη σκαλα , σε ποσοτητα , για οποιονδηποτε λογο , τοτε και ξυλινο ριχτυ να εχεις θα υπαρξει προβλημα αφου δεν θα αντεξουν ουτε τα σκαλοπατια .
  3. Θα προτεινα μασιφ παγκο-πανελ κουζινας ( οξια , δρυς ) στους δυο ποντους παχος . Στην μπροστινη ( και πλαϊνη πλευρα αν ειναι εμφανης ) να κολλησεις μασιφ πηχακι στα δυο εκατοστα παχος , έτσι ωστε να δινεται η αισθηση οτι προκειται για σκαλοπατι παχους 4 εκατοστων . Το συγκεκριμενο πανελ υπαρχει σε μεγαλη διασταση , 4 μετρα επι 65 εκατοστά ( αν θυμαμαι καλα ) . Οσο για το κοστος του ρωτησε σε οποιονδηποτε ξυλεμπορο . Για το ριχτι χρησιμοποιησε mdf επενδεδυμενο ή αν θες να κατεβασεις το κοστος mdf γυμνο και βαψιμο στην αποχρωση του τοιχου . Αν υπαρχει αποιαδηποτε απορια ...
  4. Υποβαλλω τη συγγνωμη μου και τα σεβη μου.Τελικα εγω το ειδα κακοπροαιρετα . Χρωσταω πμ . Τα λεμε αυριο .
  5. Τεσσερις τα ξημερωματα . Ενα ζευγαρι κοιμαται αποτε ξαφνικα χτυπα επιμονα το κουδουνι της εξωπορτας . Σηκωνεται ο συζυγος βριζοντας , ριχνει κατι πανω του και ανοιγει την εξωπορτα . Βλεπει μπροστα του εναν τυπο που μετα βιας στεκεται ορθιος απο το μεθυσι του . " Φίλος , ερχεσαι να με σπρωξεις ;" του λεει . Ζοχαδιασμενος ο τυπος του αρχιζει τα βρισιδια και του κλεινει την πορτα καταμουτρα . Πριν προλαβει να φτασει στο κρεβατι ξανα το κουδουνι χτυπα επιμονα . Ανοιγει και ο μεθυσμενος του ξαναλεει . " Φιλος , ερχεσαι να με σπρωξεις;" . " Φυγε αμεσως ρε αλητη " ,του λεει ," γιατι θα καλεσω την αστυνομια " και κλεινει την πορτα . Πηγαινει στο κρεβατι και η γυναικα του που εχει ξυπνησει τον ρωταει τι εγινε . " Ενας μεθυσμενος ηταν και ηθελε να τον σπρωξω". "Καλα ρε αντρα μου " λεει η γυναικα " ο ανθρωπος για να σου χτυπαει τετοια ωρα σημαινει πως σε εχει αναγκη και εσυ δεν τον βοηθας; Αν ησουν εσυ στην θεση του;". Σηχτιριζοντας ο αντρας παει να βοηθησει . Ανοιγει την πορτα κοιταζει δεξια αριστερα αλλα δεν βλεπει τον μεθυσμενο . Ακουει την φωνη του μεθυσμενου απο πιο μακρια . " Φιλος , ερχεσαι να με σπρωξεις ;" . " Να ερθω ρε φιλε , που εισαι ;" . " Εδω απεναντι ρε , στις κουνιες "
  6. Μετά από πολύ πανελλαδικό ψαξιμο βρέθηκε και το "ξαδερφάκι" . Πρόκειται όντως για αδιαβροχο mdf διαστασεων 244 χ 122 . Βρισκομαι σε συνομιλιες με τον προμηθευτη και για χρωματιστο mdf ( φανταστικο υλικο και αυτο ) . Μέσα στον Αύγουστο θα ανεβάσω και φωτογραφίες από την πρώτη τοποθετημένη δουλειά ( θα γίνει βιδωτό σε προϋπάρχοντα τοίχο ) .
  7. Ενας τυπος υποψιαζεται οτι η γυναικα του τον απατα . Το πρωι αντι να παει στην δουλεια την στηνει στο παρκακι απεναντι απο το σπιτι του. Ενα εικοσαλεπτο μετα βλεπει καποιον να χτυπαει το κουδουνι της μονοκατοικιας του και την πορτα να ανοιγει . " Σας τσακωσα πουλακια μου " μονολογει και περιμενει κανα δεκαλεπτο να τους πιασει στα πρασα. Βαζει το κλειδι στην πορτα και ανοιγει . Η γυναικα του στον πανω οροφο τον ακουει και λεει στον εραστη " αμαν ο αντρας μου φυγε γρηγορα " . Ο εραστης πεταγεται γυμνος και μεσα στον πανικο του παει να βγει απο το παραθυρακι της τουαλετας οπου και σφηνωνει . Μπαινει ο αντρας στηνκρεβατοκαμαρα " που τον εχεις μωρη , ξερω οτι με απατας " και αρχιζει να ψαχνει τα δωματια . Ανοιγοντας την τουαλετα τον πετυχαινει σφηνωμενο με τον κ**ο προς το μερος του . " Ηρθες να μου γ******ς το σπιτι π****η΄; θα σε πληρωσω με το ιδιο νομισμα " λεει και κατεβαζει το παντελονι . Ανεβαινει στην μπανιερα αλλα δεντον φτανει , ριχνει δυο λεκανες παταει πανω αλλα δεν τον φτανει , φερνει σκαλα αλλα η μπανιερα τον εμποδιζει . Βριζοντας λεει στον εραστη . "την γλυτωσες μωρη κουφαλα , παω να φερω το ψωμομαχαιρο να σου κοψω τ'α*****α ". Και ο εραστης " ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΚΟΜΑ " .
  8. Σε περιπτωση που τοποθετειται σε τοιχο μπορει να στηριχθει με ταινια διπλης οψεως καλης ποιοτητας ή με βυσματα . Αλλιως πρεπει να δημιουργηθει σκελετος αντιστοιχος με αυτον της γυψοσανιδας .
  9. Απο την στιγμη που εχουν τοποθετηθει ακρυλικο στοκο ή ελαστομερη ( πιστευω πως ειναι καλυτερος ) , τριψιμο και βαψιμο . Ψαχνομαι να καταφερω "κουμπωμα" με κινησιες αντιστοιχες με τα laminate πατωματα , οποτε το προϊον να μην χρειαζεται τελικο φινιρισμα . Ps Η προσκληση για τσιπρο ισχυει ακομα .
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.