Μετάβαση στο περιεχόμενο

mor

Members
  • Περιεχόμενα

    11
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Ενδιαφέροντα
    αρχιτεκτονικη
  • Τοποθεσία
    Λάρισα
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός

mor's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. ευχαριστω πολυ. ρωτησα και πολεοδομία και μου είπαν ότι κάθε δρόμος μικρότερος των 5μ υπολογίζεται ως 5 μετρα στο ιδεατό στερεό
  2. γνωρίζει κανεις τι σημαίνει "που μπορεί να μην είναι μικρότερο των 7,5 μέτρων" ? διότι σίγουρα δεν είναι στα ελληνικά η διατύπωση.
  3. ανέβηκε μήπως κάπου η σχετική νομοθεσία που αναφέρεται πιο πάνω?
  4. έτσι είναι. ο ΟΑΕΔ στην αθηνα σε αυτοψία έκανε δεκτά τιμολόγια με μαχαιροπήρουνα και εξοπλισμό (έπιπλα) από ΙΚΕΑ. δε διευκρινίζεται πουθενα στην προκύρηξη το αντίθετο
  5. εχεις δικιο jdkoriz. και ετσι ειναι. όσοι είναι να κινηθουν νομικα να αποτανθούν στο ΤΕΕ της περιοχης τους και γρηγορα. (αν και έτσι όπως εκλεισε η βουλή...). για να ξαναυπογραψει η πετραλια θα χρειαστει κανα χρονο.
  6. στον ΟΑΕΔ εχουν αλλαξει τα πραγματα σε σχεση με τις προηγουμενες αιτησεις. δεν πρωτοκολλουν αλλα δινουν βεβαιωση τυπικων προσοντων μιλησα με δικηγορο και με ενημερωσε οτι "ορθώς" δε χορηγουν τη βεβαιωση, δηλαδη επεξηγω το ορθως τυπικα εκεινοι δεν παρανομουν. ειναι καθολα νομιμοι. το μονο που μπορει να κανει καποιος στον ΟΑΕΔ ειναι να κανει μια αιτηση για να του χορηγηθει η βεβαιωση η οποία θα αποριφθει αλλα αυτο δεν εξασφαλιζει τιποτα θα προχωρησουμε με συναδελφους ζητωντας λιστες οσων εχουν κανει εναρξη το 08 και θα προσπαθησουμε να προχωρησουμε νομικα. καλο θα ηταν το ιδιο να πραξουν ολοι οι συναδελφοι με τα κατατοπους γραφεια του ΤΕΕ. ή τωρα θα κινηθει κανεις ή ποτε. νομικό τμημα ΤΕΕ λοιπον εννοειται δε οτι απευθηνθηκα στον υπαλληλο, μετα στον προυσταμενο και μετα στη διευθυντρια. μετα καλεσα στα κεντρικα στην αθηνα (βρισκομαι Λαρισα) και μου είπαν τα ιδια Παρατήρηση: Μη διαχωρίζετε την απάντησή σας σε δύο ή περισσότερες διαδοχικές δημοσιεύσεις. Χρησιμοποιείστε την "επεξεργασία" για να αλλάξετε το περιεχόμενο ή να προσθέσετε κάτι στην τελευταία σας δημοσίευση. Σε παρακαλώ διαβάσε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, Παναγιώτης
  7. αν δεν εχεις κυκλο θα χρειαστει να κανεις κατι με ΦΠΑ η αιτηση μεσω ιντερνετ μπορει να γινει μονο αν δηλωθει ημερομηνια εναρξης μετα τις 2/1/09. ο οαεδ δε χορηγησε στην περιπτωση μου και συναδελφου μηχανικου με το ιδιο προβλημα (εναρξη 2008) τη βεβαιωση με την αιτιολογια οτι δεν πληρουμε τα τυπικα προσοντα (ημερομηνια εναρξης) οποτε σε αυτη την περιπτωση δε μας δινεται κανενα δικαιωμα ενστασης. ψαξαμε την περιπτωση του να ιδρυσουμε ΟΕ και να εμφανιστουμε με την ημερομηνια αυτης ωστόσο μας ενημερωσαν οτι θα μας κοψουν μετα. θα επικοινωνησουμε με το ΤΕΕ της περιοχης για να μας δωσουν τα στοιχεια συναδελφων που αντιμετωπιζουν το ιδιο προβλημα και σκοπευουμε να κινηθουμε νομικα σε βαρος του οαεδ για διακριτικη μεταχειριση. σημερα θα γινει η κινηση προς το ΤΕΕ. οταν εχω περισσοτερη πληροφορηση θα σας ενημερωσω.
  8. Έκανα αλλαγή έδρας το Μάρτιο. Μου πήρε 2 μέρες όχι γιατί είχαν δουλειά αλλά γιατί υποτίθεται ότι σου κάνουν αυτοψία ή οποία ποτέ δεν έγινε (στον καινούριο επαγγελματικό χώρο). Απλά για να είναι εκείνοι καλυμένοι σου λένε ότι θα σου τηλεφωνήσουν κτλ. Τώρα αν μπορείς να βρεις κάποιον άνθρωπο που να συνεννοείται.. Θα κάνω αίτηση ηλεκτρονικά με την ημερομηνία της αλλαγής έδρας και ότι γίνει, ωστόσο το πρόβλημα μου είναι με το γραφείο του ΟΑΕΔ όπου δε μου παραχωρούν τη βεβαίωση και δεν έχω καμία όρεξη να τους κλαφτω αν και μάλλον αυτό θα γίνει. Θα ενημερώσω για το αποτέλεσμα. Σε παρακαλώ πολύ αρχικά να διαβάσεις τους κανόνες συμμετοχής και στη συνέχεια να διορθώσεις τα greeklish. Tη διόρθωση μπορείς να την κάνεις μέσω του κουμπιού της επεξεργασίας (edit) κάτω δεξιά Παναγιώτης
  9. τηλεφωνησα στα κεντρικα και μου λενε τα ιδια. δηλαδη. ότι το ηλεκτρονικο συστημα δε θα δεχτει την αιτηση (της ειπα οτι θα εβαζα την ημεομηνια αλλαγης εδρας η οποία είναι μετά τις 2/1/2009). Μου είπε τελικα ότι αν θέλω οπωσδηποτε να με απορίψουν να κανω μία γραπτη αιτηση στον οαεδ. Παρακαλω αν κάποιος που εχει κανει εναρξη το 2008 προχωρησε τη διαδικασια ας ενημερωσει τί παίζει.
  10. εχω κανει εναρξη κι εγω το 2008 πηγα σημερα στον ΟΑΕΔ καθως ξεκινησε η διαδικασια των αιτησεων. στον οαεδ αρνηθηκαν να μου δωσουν τη βεβαιωση καθως και οποιοδηποτε εγγραφο (πρωτοκολλημενο) που να βεβαιωνει οτι αποτανθηκα σε εκεινους και με απεριψαν εκ των πρωτερων. γνωριζει κανεις σας τι μπορω να ισχυριστω ή να επικαλεστω έτσι ωστε να μου χορηγηθει η βεβαιωση (παρακαλώ όχι αναφορες σε θεια και βουλευτες)
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.