Μετάβαση στο περιεχόμενο

Εφαρμογή απόφασης Αρειου Παγου


ioannat

Recommended Posts

...

 

O ιδιοκτητης ειχε καταθεσει 4014 απο το 11 , αλλα οταν πηγε στον Αρειο Παγο δεν προσκομισε τα χαρτια της τακτοποιησης(!).  Αλλωστε δεν θα ειχε και καμια σημασια οπως πολυ σωστα λεει ο Dimitris GM γιατι τον δικαστη δεν θα τον ενδιεφερε καθολου...

...

 

Ιωάννα εσύ τα βάζεις σε μια σειρά στο μυαλό σου…. Αλλα αλλάζεις την σειρά δραματικά (θετικά μάλλον) με αυτό που γράφεις.

 

Αφού είχε υπαγωγή στον 4014 και βέβαια θα είχε σημασία να την πάει στο δικαστήρια. Μέγιστη σημασία.

Άλλο αυθαίρετο χωρίς υπαγωγή και κατεδαφιστέο κι άλλο αυθαίρετο με υπαγωγή που θα πρέπει πρώτα η ΥΔΟΜ/ ΣΥΠΟΘΑ/ Δικαστήρια να αποφασίσουν αν είναι άκυρη η υπαγωγή για να βγει απόφαση κατεδαφιστέο.

Οπότε

Αν είναι ακόμα εν ισχύ και όχι ακυρωμένη η υπαγωγή στον 4014 θα πρέπει να μεταφερθεί στον 4178 κι αν έχει πληρωθεί το 30% του προστίμου κάνει αίτηση στη πολεοδομία για άρση αποφάσεων κατεδάφισης.

Σίγουρα ο πελάτης σου χρειάζεται ακόμα την συνδρομή του δικηγόρου του διότι υπαρχει ακόμα εν ισχύ η απόφαση που έχει. Ας τα βρει αυτός τα τι και τα πως αφού έχεις υπαγωγή.

Τώρα αν η υπαγωγή πάσχει ή έχει προβλήματα είναι άλλου πάτερ ευαγγέλιο.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.