Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

5 Screenshots

Σχετικά με αυτό το αρχείο

Το πρόγραμμα έχει την δυνατότητα υπολογισμού και ελέγχου του Um(έλεγχος Θερμομονωτικής Επάρκειας) αναλυτικά σύμφωνα με τον ΚΕΝΑΚ.Επίσης σε αυτη την εφαρμογή υπολογίζονται αναλυτικά τα U για διάφορα δομικά στοιχεία του κελύφους σύμφωνα με τον ΚΕΝΑΚ.Η πρώτη έκδοση είναι αυτή.Θα ακολουθήσουν και νέες εκδόσεις με επίπλεον υλικά και διάφορες αναβαθμίσεις.

--------------------------------------------------

Λογισμικό ThermoKENAK-v.2.21(νέα έκδοση).
(Υπολογισμός 𝐔 𝛂𝛑ό 𝛍𝛆𝛌𝛆𝛕𝛈𝛕ή 𝛋𝛂𝛊 𝛆ύ𝛒𝛆𝛔𝛈 𝛕𝛐𝛖 𝐝𝐦𝐢𝐧 𝛉𝛆𝛒𝛍𝛐𝛍𝛐𝛎𝛚𝛕𝛊𝛋𝛐ύ 𝛖𝛌𝛊𝛋𝛐ύ 𝛔ύ𝛍𝛗𝛚𝛎𝛂 𝛍𝛆 𝛕𝛐𝛎 𝚱𝚬𝚴𝚨𝚱).
--------------------------------------------------------------------
Στην 𝛎έ𝛂 έ𝛋𝛅𝛐𝛔𝛈(𝟐.𝟐𝟏) του λογισμικού το U αδιαφανών επιφανειών υπολογίζεται από τον μελετητή (υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας της διατομής μέσα από βιβλιοθήκη υλικών).
Το πρόγραμμα δίνει επίσης την δυνατότητα στον μηχανικό να υπολογίσει 𝛂𝛋𝛒𝛊𝛃ώς 𝛕𝛐 𝛆𝛌ά𝛘𝛊𝛔𝛕𝛐 𝛑ά𝛘𝛐ς 𝛉𝛆𝛒𝛍𝛐𝛍𝛐𝛎𝛚𝛕𝛊𝛋𝛐ύ 𝛖𝛌𝛊𝛋𝛐ύ(𝐝𝐦𝐢𝐧) ώστε η αδιαφανής επιφάνεια να πληροί τις απαιτήσεις θερμομόνωσης κατά ΚΕΝΑΚ.
Με αυτές τις τιμές U θα υπολογιστεί και το 𝐔𝐦 𝛕𝛐𝛖 𝛋𝛕𝛊𝛒ί𝛐𝛖 𝛄𝛊𝛂 𝛕𝛐𝛎 𝛑𝛒𝛐𝛔𝛅𝛊𝛐𝛒𝛊𝛔𝛍ό 𝛕𝛐𝛖 𝐏𝐠𝐞𝐧 𝛉έ𝛒𝛍𝛂𝛎𝛔𝛈ς(ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ-ΑΥΤΟΝΟΜΩ 2021).
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την διεύθυνση:

v221-Um_scr1_v.jpg

Thermo_v221_Umeletiti.jpg

Edited by andkour
Ενημέρωση περιγραφής λειτουργιών λογισμικού

  • Thanks 1

Σχόλια Μελών

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.