Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Προγράμματα για Μηχανικούς v.2(michanikos.gr_editio


2 Screenshots

Σχετικά με αυτό το αρχείο

Σε αυτή την εφαρμογή είναι συγκεντρωμένα σε μια λίστα (βάση δεδομένων σε server) όλα τα προγράμματα που υπάρχουν στα download του forum (με πληροφορίες για το κάθε application) ,τα οποία είναι ενημερωμένα στην τελευταία έκδοση τους.

Ετσι θα υπάρχει η δυνατότητα να γίνεται download στο κάθε πρόγραμμα ξεχωριστά(με ενημέρωση της εφαρμογής όταν υπάρξει νέα έκδοση) άλλα και για να γνωρίζει κάποιος το πλήθος των προγραμμάτων που είναι διαθέσιμα ανά πάσα στιγμή.

Με την v.2(michanikos.gr_edition) προστέθηκε η δυνατότητα να υπάρχει πρόσβαση με το πάτημα ενός κουμπιού στα σχετικά link του forum τα οποία παρουσιάζουν όλες τις εφαρμογές στην τελευταία(ενημερωμένη) τους έκδοση.

Η έκδοση αυτή δημιουργήθηκε ειδικά για τα μέλη του michanikos και θα ήθελα να ευχαριστήσω το forum για την φιλοξενία των προγραμμάτων μου.


Τι νέο υπάρχει στην έκδοση v.2(michanikos.gr_editio   See changelog

Κυκλοφόρησε

  • v.2.Διορθώθηκε το αρχειο manifest το οποίο δημιουργούσε πρόβλημα στην εγκατάσταση σε ορισμένους η/υ.Επίσης προστέθηκε κουμπί με το οποίο είναι δυνατή η πρόσβαση για όλα τα προγράμματα στο σχετικό link του michanikos όπου υπάρχει αναλυτική παρουσίαση και δυνατότητα για download της τελευταίας(ενημερωμένης) έκδοσης τους.
  • Like 2
  • Thanks 1

Σχόλια Μελών

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.