agoratos56 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2009 ...και κατι αλλο εχω τρεις οροφους και πιλοτη ...στον τριτο οροφο πρεπει να παρω προσαυξηση 4% λογω υψους? ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
deathlok Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2010 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2010 αν πας με το din 77 όχι, αν πας με το νεότερο ναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
agoratos56 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2010 ευχαριστώ φιλέ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2010 Θα βάλεις τις Θερμικές Απώλειες, θα υπολογίσεις τα Q60, Και θα επιλέξεις τα σώματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
agoratos56 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2010 εγώ ξέρω ότι απο τον τρίτο όροφο και μετά πάει +4% προσαύξηση....άλλα εγώ έχω πυλωτή άρα δε πρέπει να κάνω προσαύξηση άμα πάρω την πυλωτή σαν όροφο?(γιατί αυξάνεται το ύψος τις πολυκατοικίας) Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2010 Στις 1000 θερμίδες είναι 40. Τώρα αν αυτό θεωρείται "κάτι"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kcher Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2010 Σε αυτή την περίπτωση η πυλωτή θεωρείται όροφος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
agoratos56 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2010 άρα καλά έκανα και πήρα προσαύξηση 4% Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα