Μετάβαση στο περιεχόμενο

Εργασία ως περιβαλλοντολόγος


giovanna!!

Recommended Posts

Παρατήρηση: Τα Greeklish απαγορεύονται. Αν δεν μπορείτε να τα αποφύγετε, διαβάστε τι μπορείτε να κάνετε ΕΔΩ.

Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum.

Ευχαριστώ, achille.

Link to comment
Share on other sites

υπάρχουν διαφορα site ευρεσης εργασίας όπως του tee.gr κλπ και τα γραφεία διασύνδεσης των πολυτεχνείων. Απλα πρεπει να ξερεις οτι οι καιροι ειναι δύσκολοι και υπάρχει μεγάλη κριση στο επαγγελμα του μηχανικου, οποτε υπομονη.

Αν μπορεις διαβασε τους κανονες λειτουργιας του site και μη γραφεις greekglish

Link to comment
Share on other sites

Συγνώμη που θα στο πω αλλά καλύτερα άλλαξε τον τίτλο σου σε "τελειόφοιτη περιβαλλοντολόγος" γιατί 1) ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Περιβάλλοντος δεν είσαι και 2) είναι προκλητικό.

 

Καλά δηλώνεις Περιβαλλοντολόγος και όπως όλα δείχνουν για να μετονομαστείτε θα περάσουν αρκετά χρόνια..Αλλά και να μετονομαστείτε τα "ράσα δεν κάνουν τον παπά". Αυτό το πράγμα που γίνεται να σας γεμίζουν με φρούδες ελπίδες ότι κάποια μέρα θα γίνεται Μηχανικοί και ως δια μαγείας θα μεταμορφωθείτε σε super τεχνικοί το θεωρώ απαράδεκτο.

 

Αντί να κάτσουν να αναβαθμίσουν το επίπεδο των προπτυχιακών σπουδών σας και να σας διακριτοποιήσουν, κοιτάνε πως θα γίνει να αντιγράψουμε ένα τμήμα που μόνο στον τίτλο ακούγεται και μάλιστα κατά 50% ίδιο με τους Περιβαλλοντολόγους. Γιατί ως προς το περιεχόμενο καμία απολύτως σχέση.

 

Αυτό που θα σε συμβούλευα είναι να κοιτάξεις να δεις καταρχάς τι θα μπορούσες να κάνεις ως Περιβαλλοντολόγος και όχι ως Μηχανικός.

Link to comment
Share on other sites

giovana

γιατι δεν ανοιγεις ενα γραφειο δικό σου?πιστευω οτι με λιγο κυνήγι στο τομεα των γνωριμιων κατι θα καταφερεις

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Άλλο είναι μηχανικος περιβάλλοντος και άλλο περιβαλλοντολόγος....Ως περιβαλλοντολόγοι ορίζονται πλέον μόνο οι απόφοιτοι του τμήματος περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Αιγαίου...πολλοί δηλώνουν περιβαλλοντολόγοι αλλα στην ουσία ούτε έχουν τισ καταλληλες γνώσεις ούτε και το συγκεκριμένο τίτλων σπουδών...οι γνώσεις των μηχανικών περιβάλλοντος είναι πιο εξειδικευμένες σε τεχνικά θέματα του περιβάλλοντος.Ας σταματήσει επιτέλους αυτή η κατάσταση που όλοι δηλώνουν Περιβαλλοντολόγοι....ένα μεταπτυχιακό στο περιβάλλον δε σε κάνει περιβαλλοντολόγο...όπως πολλόι υποστηρίζουν....ο Περιβαλλοντολόγος πλέον είναι ειδικότητα στην Ελλάδα και όχι ιδιότητα

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

αν ένας περιβαλλοντολόγος, ανοίξει δικό του γραφείο (καθαρός περιβαλλοντολόγος)

πιστεύεται θα πιάσει;

έχει διακαιωματα που θα του επιτρέψουν να αναπτυχθεί ή θα κυνηγάει αρχιτέκτονες και μηχανικούς να του δώσουν καμιά μελέτη έγκρισης περιβαλλοντικών όρων;

 

θέλω να πω, μπορεί ο πελάτης ( που σπάνια να γνωρίζουν την ιδιότητα του περιβαλλοντολόγου) να απευθυνθεί σε εκείνον ή θα απευθυνθεί στον μηχανικό και ο μηχανικός στον περιβαλλοντολόγο και πάλι υπον όρους αφού και ο μηχανικός έχει διακαίωμα ΠΕ27;

τι λέτε οι ελεύθεροι επαγγελματίες με την εμπειρία σας;

 

ευχαριστώ!!

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.