Μετάβαση στο περιεχόμενο

Υποχρέωση προσκύρωσης


Recommended Posts

Καλημέρα σας.

Έχω ένα οικόπεδο εντός οικισμού 300τ.μ.. Με βάση το τοπογραφικό, τα ρυμοτομούμενα τμήματα είναι γύρω στα 50τ.μ. Υπάρχει όμως και ένα μικρό τμήμα της τάξης των 4τ.μ. το οποίο είναι προσκυρωτέο απο το Δήμο.

Επειδή θέλω να προχωρήσω στην έκδοση της οικοδομικής άδειας και δεν θέλω να κάνω χρήση τα 4τ.μ. αλλά να χτίσω στο υπόλοιπο της ιδιοκτησίας μου. Θέλω να ρωτήσω το εξής, προκειμένου να εκδοθεί η οικοδομική άδεια μήπως γνωρίζετε αν είμαι υποχρεωμένος να προχωρήσω πρώτα στην προσκύρωση του τμήματος? Υπάρχει καμια εγκύκλιος που να υποχρεώνει τους Δήμους να τακτοποιούν τέτοια είδους θέματα όπως οι προσκυρώσεις προτού εκδοθούν οι οικοδομικές άδειες?

Και για να προλάβω κάποιες απορίες που μπορεί να σας δημιουργηθούν, όπως για παραδειγμα, γιατί δεν θέλω να κάνω την προσκύρωση και να τελειώνω...απλώς δεν το κάνω γιατί θα πρεπει το οικόπεδο μου μετά να πάρει καινούργιο ΚΑΕΚ και φέξε και μου γλύστρισα, όσον αφορά τον χρόνο που απαιτείται και εγώ ενδιαφέρομαι να πάρω την οικοδομική άδεια για να βάλω μπροστά φέτος την άνοιξη.

Σας ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.