Μετάβαση στο περιεχόμενο

Στοιχεία στελέχωσης-απόδοσης πολεοδομιών


angelos

Recommended Posts

Όπως όλοι ξέρετε, ένα απο τα μεγαλύτερα προβλήματα των μηχανικών σήμερα, είναι η λειτουργία των πολεοδομικών γραφείων. Περνάμε άπειρες ώρες παλεύοντας με την γραφειοκρατία, ενώ θα μπορούσαμε να δουλεύουμε και να αποδίδουμε για την κοινωνία και τον εαυτό μας.Στην πόλη μου κάνουμε μία προσπάθεια να διορθώσουμε κάποια πράγματα στην υπηρεσία γιατί η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο.Χρειάζεται τουλάχιστον 1 χρόνο μία απλή άδεια για την έκδοση της.

Θα μας ήταν χρήσιμο, αν έχουν άλλοι συνάδελφοι, στοιχεία για τις πολεοδομίες της πόλης τους να τα μοιραστούν μαζί μας.Πάγια δικαιολογία των υπευθύνων της υπηρεσίας είναι ότι αλλού είναι χειρότερα.Θα ήθελα να δω αν είναι έτσι.Θα ζητήσω και εγώ με τη σειρά μου από τους διαχειριστές του φόρουμ να φτιάξουν ένα τομέα μόνο για το θέμα της πολεοδομίας , όπου θα αναταλάσουμε πληροφορίες και εμπειρίες.Και το να λέμε απλά τον πόνο μας κάπου έχει χρησιμότητα, αλλά νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι παραπάνω.

 

EDIT: Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στο κυρίως κείμενο της δημοσίευσης όσο και στον τίτλο του θέματος. Διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής.

Link to comment
Share on other sites

angelos :

.........γιατί η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο.

........όπου θα αναταλάσουμε πληροφορίες και εμπειρίες.

 

Αυτό που θα ανταλλάσσουμε φίλε θα είναι μόνο νταλκάδες. Παντού έτσι είναι, το ίδιο πρόβλημα με τις πολεοδομίες. Δεν υπάρχει σωστό θεσμικό πλαίσιο λειτουργίας του κράτους γενικότερα και στα θέματα πολεοδομίας ειδικότερα. Από που να αρχίσεις και που να τελειώσεις.

Το να κάνουμε κάτι παραπάνω είναι σωστό σαν ιδέα αλλά θέλει οργάνωση από μέρους μας. Βλέποντας τον αριθμό μελών του forum σύντομα θα μπορούμε να βγάλουμε κυβέρνηση. Τι να πώ?

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.