Μετάβαση στο περιεχόμενο

Περί αυθαιρέτων και ΓΟΚ: Αυθαίρετη περίφραξη;


Recommended Posts

Καλημέρα,

καταρχάς να ευχαριστήσω την συντονίστρια Myri για την βοήθειά της να μπορέσω να επικοινωνήσω με το φόρουμ σας.

Να σας διευκρινήσω οτι δε είμαι του χώρου σας & θα ήθελα κάθε βοήθειά σας σ'ένα θέμα που μ'απασχολεί σχετικά με μια περίφραξη που έκανα σ'ενα χωραφάκι περίπου 2 στρεμμάτων εκτός σχεδίου ,αφού ζήτησα από τον μηχανικό μου να βγάλει μία άδεια μικρής κλίμακας για περίφραξη & ξεκίνησα το λιθόκτιστο ενός μέτρου όπως αναγράφεται στο πίσω μέρος, ήρθε η πολεοδομία κατόπιν καταγγελίας να κάνει αυτοψία & μου επέβαλε πρόστιμα για ανέγερση & διατήρηση γιατί δεν είχα άδεια.

Πήγα στη πολεοδομία & τους έδειξα την άδεια & με ενημέρωσαν οτι ο μηχανικός μου είχε βάλει στην τεχνική έκθεση περίφραξη με πασσάλους ! Όταν τον ρώτησα (τον μηχανικό ) μου είπε πως είναι το σύνηθες & οτι συνήθως δε δίνουν μεγάλη σημασία σ'αυτές τις άδειες & οτι δεν φανταζόταν οτι θα έπαιρνε αυτές τις διαστάσεις το θέμα .Είναι νέος μηχανικός χωρίς πολύ εμπειρία & είπαμε να στηρίξουμε ένα νέο στο ξεκίνημά του αλλά τα πράγματα μπερδέψανε ...Τώρα μου το χαρακτηρίσαν αυθαίρετο & ζητάνε να το γκρεμίσω ,ρωτήσαμε αν γίνεται διόρθωση αλλά δε την δέχονται γιατί λένε οτι η κα Μπιρμπιλή άλλαξε κάτι νόμους ...οτι ούτε κανονική άδεια δε μπορώ να βγάλω γιατί δεν είναι άρτιο κλπ....δεν πολυκατάλαβα. Σας παρακαλώ δώστε τα φώτα σας !

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Υ.Γ. Την Πέμπτη 18 /03 περνάω επιτροπή !

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.