Μετάβαση στο περιεχόμενο

χριστινάκι

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  1. Καλησπέρα , μου έχουν κάνει καταγγελία & η πολεοδομία μου επέβαλε πρόστιμο ανέγερσης & διατήρησης,έχω κάνει ενσταση & περιμένω να με καλέσουν. Ξέρει κανείς να μ΄ενημερώσει αν τα πρόστιμα εξακολουθούν να ...τρέχουν μέχρι να αποφανθεί η πολεοδομία ; Ευχαριστώ
  2. Καλημέρα, καταρχάς να ευχαριστήσω την συντονίστρια Myri για την βοήθειά της να μπορέσω να επικοινωνήσω με το φόρουμ σας. Να σας διευκρινήσω οτι δε είμαι του χώρου σας & θα ήθελα κάθε βοήθειά σας σ'ένα θέμα που μ'απασχολεί σχετικά με μια περίφραξη που έκανα σ'ενα χωραφάκι περίπου 2 στρεμμάτων εκτός σχεδίου ,αφού ζήτησα από τον μηχανικό μου να βγάλει μία άδεια μικρής κλίμακας για περίφραξη & ξεκίνησα το λιθόκτιστο ενός μέτρου όπως αναγράφεται στο πίσω μέρος, ήρθε η πολεοδομία κατόπιν καταγγελίας να κάνει αυτοψία & μου επέβαλε πρόστιμα για ανέγερση & διατήρηση γιατί δεν είχα άδεια. Πήγα στη πολεοδομία & τους έδειξα την άδεια & με ενημέρωσαν οτι ο μηχανικός μου είχε βάλει στην τεχνική έκθεση περίφραξη με πασσάλους ! Όταν τον ρώτησα (τον μηχανικό ) μου είπε πως είναι το σύνηθες & οτι συνήθως δε δίνουν μεγάλη σημασία σ'αυτές τις άδειες & οτι δεν φανταζόταν οτι θα έπαιρνε αυτές τις διαστάσεις το θέμα .Είναι νέος μηχανικός χωρίς πολύ εμπειρία & είπαμε να στηρίξουμε ένα νέο στο ξεκίνημά του αλλά τα πράγματα μπερδέψανε ...Τώρα μου το χαρακτηρίσαν αυθαίρετο & ζητάνε να το γκρεμίσω ,ρωτήσαμε αν γίνεται διόρθωση αλλά δε την δέχονται γιατί λένε οτι η κα Μπιρμπιλή άλλαξε κάτι νόμους ...οτι ούτε κανονική άδεια δε μπορώ να βγάλω γιατί δεν είναι άρτιο κλπ....δεν πολυκατάλαβα. Σας παρακαλώ δώστε τα φώτα σας ! Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Υ.Γ. Την Πέμπτη 18 /03 περνάω επιτροπή !
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.