Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μπράβο σας συνάδελφοι!!!


acnt

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 28
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Ας τοποθετηθώ κι' εγώ.

 

Οι χαρακτηρισμοί που κάποια στιγμή εκτοξεύθηκαν ήταν απαράδεκτοι, ολόκληρη η συζήτηση που έγινε και οι χαρακτηρισμοί που διάβασα με έκαναν να ντρέπομαι. Κάποια από αυτά πιθανόν να διατυπώθηκαν εν βρασμώ αλλά ο γραπτός λόγος μέσω forum όπου είναι αδύνατον να καταλάβεις αν ο άλλος πράγματι παρεξηγήθηκε ή θίχτηκε , είναι σωστό να ΜΗΝ λαμβάνει χώρα εν βρασμώ. Μόνο προβλήματα θα προκύπτουν και να που προέκυψαν.

 

Μπαίνει κάποιο νέο μέλος σε forum επιστημόνων (αν θέλουμε να λεγόμαστε) και διαβάζει τέτοιους χαρακτηρισμούς. Τι άποψη θα σχηματίσει ; Δεν μας ενδιαφέρει ;

 

Ας συνειδητοποιήσουμε ότι εμείς είμαστε το forum και ότι παρεκτροπές τέτοιου τύπου εκθέτουν ΟΛΟΥΣ και ΟΛΕΣ μας.

 

Πόσο πράγματι θέλουμε να εκτιθέμεθα από παρόμοιες συμπεριφορές και χαρακτηρισμούς ;

 

Ας απαντήσει ο καθένας για τον εαυτό του .

 

Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

συναδελφε αcnt ,ειναι τελειως διαφορετικο να δειχνεις τα δοντια και τελειως διαφορετικο

να λες "θα σου πιουμε το αιμα" και να το λες μαλιστα στην επετειο της Εθνικης Ανεξαρτησιας σου.

spy 1551 ειναι μεγαλο θεμα το τι ηταν και τι μιλουσαν κλπ κλπ. για 1000 χρονια παντως

η λεξη Ελληνας δεν ειχε ακουστει.ηταν απαγορευμενη απο το Βυζαντιο.

τωρα οταν και ο φαλμεραυερ ειπε οτι δεν ειστε Ελληνες ,ο Παπαρηγοπουλος ειπε "ε και?"

που σημαινει οτι το συγχρονο Νεοελληνικο Εθνος στηριζεται στο ομογλωσο και οχι στο ομοαιμο.που σημαινει οτι πολλοι απο τους συγχρονους Ελληνες δεν ειναι στο DNA Ελληνες.αλλα

και παλι "ε και?"

να το πουμε διαφορετικα .τι Ελληνες τι Αλβανοι τι Τουρκοι.ολοι ανθρωποι ειμαστε.και αυτο εχει σημασια.

ΥΓ κιαυτο δηλαδη παλι καλο δεν ακουγεται.τι θα πη δηλαδη "ανθρωπος?" και οι γατες και ολα τα πλασματα και οι σκυλοι κλπ κλπ ολοι δικαιωματα εχουν.και δεν επιτρεπετε να φωναζουμε θα σου πιουμε το αιμα.ουτε καν στα σκυλια επιτρεπετε να το λεμε αυτο.

Link to comment
Share on other sites

πάντως για να πω κάτι κλείνοντας απο τη μεριά μου τη συμμετοχή μου σε αυτό το θεμα: αν κατηγορήσω κάποιον για ηλίθια άποψη δεν τον λέω ηλίθιο , αν κατηγορήσω κάποιον για φασιστική άποψη δεν τον λέω φασίστα απλά γιατί όλοι κα΄ποια στιγμη μπορεί να πούμε κάτι που δεν μας χαρακτηρίζει πραγματικά. Απο την άλλη δεν θα απολογηθώ κιολας που δεν θέλω να ακούω τέτοια πράγματα σε εθνική γιορτη όποιος και αν έχει την ευθύνη γιαυτό. Αν ήμουνα αλβανός και υποστήριζε κάποιος μπροστά μου τα εν λόγω συνθήματα θα τον έκανα μαύρο. Μπείτε και στην θέση των άλλων για αλλαγή , όσοι διαφωνείτε.

Link to comment
Share on other sites

Φυσικά Parist όλοι άνθρωποι είμαστε και με τους Τούρκους έχουμε περισσότερα κοινά σε σχέση με τους Γερμανούς.Αλλά ας είμαστε ρεαλιστές , υπάρχει απειλή όσο δεν αλλάζει η πολιτική τους.

Είπα να μη σχολιάσω για ιστορία αλλά μου έδωσες καλή πάσα.

Ο Φάλμεραύερ ήταν ένας από τους μεγαλυτέρους ανθέλληνες , δε θα τον σχολιάσω.

Στο Βυζάντιο δεν υπήρχε ο όρος Βυζαντινός.Αυτός ο όρος δόθηκε μετά το 1500 από έναν Γερμανό λόγιο.Οι ίδιοι αισθάνοταν Ρωμιοί και γι΄αυτό ο Παλαιολόγος υπέγραφε ως βασιλεύς των Ρωμαίων.Το Βυζάντιο ήταν Χριστιανοκεντρικό η λέξη Έλληνας ταυτίζοταν με τους Εθνικούς και τους ειδωλολάτρες.Γι΄αυτό άφησαν και τον Αλλάριχο ελεύθερο να αλωνίζει στον Ελλαδικό χώρο, να καταστρέφει αρχαίους ναούς και να κόβει τις μύτες από τα αγάλματα.Και φυσικά η επίσημη Εκλησία δεν είχε και δεν έχει Εθνική συνείδηση.

Συμφωνώ για το ομόγλωσσο γιατί και οι αρχαίοι Έλληνες προέρχοταν από διαφορετικές φυλές Ίωνες, Αχαιοί,Δωριείς ,Πελασγοί κτλ...

......

Απλά πιστεύω ότι αν είχαμε άλλη και οργανωμένη εξωτερική πολιτική θα είχαμε πολύ καλύτερες σχέσεις με Αλβανούς και Σκοπιανούς και αυτό θα ήταν καλό για όλους μας.

Με τους Τούρκους δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά , πρέπει να αλλάξουν μόνοι τους.

Link to comment
Share on other sites

Για να καταλήγουμε σε συμπεράσματα, θα έλεγα ότι είναι καλό να βάζουμε κάποιους περιορισμούς στην κουβέντα από μόνοι μας.

Είμαστε τεχνικό φόρουμ και καλό είναι να διοχετεύουμε την ενέργεια μας εκεί και όχι σε κουβέντες χωρίς ουσία. Καλή και η εκτόνωση, δεν λέω, αλλά μέχρις ενός σημείου.

Αν δεν το κάνουμε όλοι από μόνοι μας ίσως να πρέπει να το κάνουμε και αυτό οι συντονιστές.

Link to comment
Share on other sites

συναδελφε ολα τα Πολυτεχνεια,ΤΕΙ κλπ εχουν το κυλικειο τους.ετσι στα μεν μαθηματα προσεχουν την διδασκαλια ,μετα δε κατεβαινουν στο κυλικειο και κουβεντιαζουν οτιδηποτε εκτος απο μαθηματα.

Οποτε αν ειναι ας αλαξει ονομα η ενοτητα "Κουβεντα" και ας γινει "Κυλικειο"

Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.