Μετάβαση στο περιεχόμενο

Το νέο εθνικό όραμα


Recommended Posts

συνάδελφοι δεν νομίζω ότι είναι γκρίνια το να συζητάμε σε θέματα σαν και αυτό και ούτε σημαίνει ότι όλα είναι στραβά στην Ελλάδα Σίγουρα τα πράγματα είναι καλύτερα από πιο παλαιά και μεγάλα έργα έχουν γίνει στην Ελλάδα (βλέπε γέφυρα Ριου - Αντίριου) Ομως εγώ νομίζω πως έχω καθήκον όταν φύγω από τον μάταιο κόσμο να έχω μέσα από την δουλειά μου (τον ρόλο της οποίας θεωρώ σημαντικό σαν μηχανικός) και τον τρόπο παρουσίας μου στα κοινά να προσθέσω ένα λιθαράκι στην ανάπτυξη πρώτα του τόπου μου και μετά της χώρας μου (γιατί θέλω την Ελλάδα δυνατή και με λόγο ) Για αυτό πιστεύω ότι πρέπει να στηλιτεύω κάποια πράγματα που μπορούν να γίνουν καλύτερα

Link to comment
Share on other sites

Αν απορρίπτεις τη δυνατότητα που σου δίνεται για άμεση Δημο-Κρατία, τότε μη γκρινιάζεις για όσα συμβαίνουν για σένα, χωρίς εσένα.

 

Περίμενε να σου δωρίσουν λευτεριά όπως προτρέπεις στο προφίλ σου.

Link to comment
Share on other sites

και μεγάλα έργα έχουν γίνει στην Ελλάδα (βλέπε γέφυρα Ριου - Αντίριου)

 

Χρειάστηκε να περάσουν 100 χρόνια για να δούμε μια σοβαρή κατασκευή και μια κατασκευή απάτη όπως το αεροδρόμιο Αθήνας (το μόνο σε παγκόσμιο επίπεδο χωρίς κατασκευή parking...μα πόσο Αφρικανοί μπορεί να είμαστε...)

Link to comment
Share on other sites

Τα τελευταία μηνύματα είναι στην "κόψη του ξυραφιού". Παρακαλώ διατηρείτε ήπιους τόνους και προσπαθήστε να απαντάτε εντός θέματος, χωρίς προσωπικούς χαρακτηρισμούς. Το φόρουμ δεν είναι τόπος αντιπαράθεσης και επίλυσης προσωπικών διαφορών.

 

Εαν συνεχίσετε, το θέμα θα κλειδωθεί και τα εκτός θέματος/εριστικά μηνύματα θα διαγραφούν.

Link to comment
Share on other sites

να πάψουμε να είμαστε ένα θεοκρατικό κράτος όπου η Εκκλησία ελέγχει και επιβάλλει πολλά (ακόμα και στο τομέα ανάπτυξη- βλέπε άτομα σε θέσεις κλειδιά όπως στην ΓΥΣ είναι ελεγχόμενα από εκκλησ.)

 

Καλημέρα φίλε Γιώργο, ξέρω οτι είμαι εκτός θέματος αλλά επειδή έχω περάσει από ΓΥΣ στο παρελθόν, χωρίς να θέλω να σε αμφισβητήσω, είμαι περίεργος με ποιό τρόπο η εκκλησία έλέγχει τη ΓΥΣ (και τι οφέλη θα είχε από κάτι τέτοιο). Κατά τα λοιπά δεδομένη θεωρώ τη σχέση και τα οφέλη της εκκλησίας με το κράτος συνολικά, πχ στο παρελθόν με τη ναοδομία και απ΄ευθείας σχέσεις με Υπ. Οικον. (ανταλλαγές γαιών κλπ);

Link to comment
Share on other sites

Το να δουλέψουμε (με "λίγο" βελτιωμένο τρόπο σε σχέση με τον καθιερωμένο), γιατί δεν το θεωρούμε σαν εναλλακτική δυνατότητα;

 

...βελτιώσουμε την προσφορά μας και μετά να απαιτήσουμε - ελέγξουμε τους φορείς βελτίωσης συστημάτων, όπως την κατάσταση της έρευνας σε σχέση με την αγορά.

 

Π.χ. Που είναι οι επώνυμες θέσεις των Ελλήνων καθηγητών σε τόσες απορίες νέων μηχανικών εδώ στο φόρουμ; Επιτρέπετε τέτοια ευθυνοφοβία;

Link to comment
Share on other sites

Καλά, δεν είναι υποχρεωμένοι οι έλληνες καθηγητές να απαντούν στα θέματα αυτού του φόρουμ! Θα το θέλαμε πολύ, αλλά δεν είναι καθόλου υποχρεωμένοι. Απλώς ας κάνουν σωστά την δουλειά τους, οι καθηγητές.

Και μερικοί από αυτούς, όχι μόνο κάνουν την δουλειά τους σωστά, αλλά απαντούν ενίοτε και σε απορίες σε αυτό το φόρουμ, και μερικοί άλλοι (ο εξής ένας) μοιράζει την γνώση απλόχερα. μέσα από το φόρουμ.

 

Το σωστό να λέγεται.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.