Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αδεια για οικοδομή προκατ


Recommended Posts

Γνωρίζει κάποιος στα αρχιτεκτονικά που θα καταθέσω για μια άδεια ισόγειας κατοικίας(προκατασκευασμένη),πως δέχονται τα αρχιτεκτονικά τη σχηματική τομή των σχεδίων της αδείας,γιατί αυτά που βάζει ο κατασκευαστής είναι σίγουρο ότι δεν επαρκούν για να μου βγει η θερμομόνωση.

Υ.Σ. Οποιος έχει ασχοληθεί με μελέτη προκατ, ας μας δώσει μια ιδέ αγια το πως κατέθεσε τα αρχιτεκτονικά σχέδια και του τα δέχτηκαν.Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Συνάδελφε καλησπέρα. Δυστυχώς δεν μπορώ να βοηθήσω, γιατί μου έχει τύχει τώρα μια τέτοια περίπτωση και απλώς ήθελα να σε ρωτήσω αν γενικά για την έκδοση άδειας για προκάτ κατοικία ακολουθείται η ίδια διαδικασία όπως και για την κανονική ανέγερση νέας οικοδομής. Ή μήπως υπάρχουν κάποιοι άλλοι όροι?

Ή όποιος άλλος μπορεί να βοηθήσει ας το κάνει.

Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

Φίλτατε συνάδελφε ακολουθείται η ίδια διαδικασία εκδοσης ο.α σαν να ήταν το κτίριο σου από μπετόν.Οι ίδιες αμοιβές ισχύουν και τα σχέδια που θα κάνεις να εφαρμοστούν από τον κατασκευαστη.Να ρθεις σε επικοινωνία μαζί του για τη στατική μελέτη γιατι οι προκατατζηδες διαφερουν τοσο στους οπλισμους όσο και στις μονώσεις για να περασεις απο ενακ.Το μονο τελικα που αλλαζει στα χαρτιά είναι τα ενσημα,όπυ χρησιμοποιείς πίνακα 2 αφου πρόκειται για εστεγασμένο επάγγελμα.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Η οικοδομική άδεια είναι όπως και για σκυρόδεμα. Αλλάζει μόνο το ΙΚΑ.

Σε μια περίπτωση που μου έτυχε πρότεινα -και θα γίνει- πέραν της εσωτερικής θερμομόνωσης που βάζουν, να μπει επιπλέον και εξωτερική κέλυφος. έτσι και ο έλεγχος πληρείται και ελαττώνονται οι θερμογέφυρες. Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν είχε όμορα κτίσματα και δεν υπήρχε πρόβλημα.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Τις εργασίες που θα κάνει η εταιρία (με συμφωνητικό και τιμολόγιο μετά) που θα τοποθετήσει το προκάτ αυτές τις αφαιρείς από το ΙΚΑ, κάνεις πίνακα 2 δηλαδή.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.