Μετάβαση στο περιεχόμενο

Συλλογή τηγανέλαιου για ανακύκλωση


Recommended Posts

Ψάχνω σχετικά για την δημιουργία επιχείρησης συλλογής τηγανέλαιου για ανακύκλωση.

Αν κάποιος μηχανικός γνωρίζει το αντικείμενο από την τεχνική σκοπιά (εγκαταστάσεις, νομοθεσία κτλ) ας ανεβάζει στο post απάντηση. Επιπλέον όποιος θέλει να αναλάβει κομμάτι της αδειοδότησης ας επικοινωνήσει μαζί μου προκειμένου να συνεργαστούμε.

Link to comment
Share on other sites

μισό λεπτάκι. μόνο τηγανέλαιο? άλλο συλλογή, άλλο εγκαταστάσεις ανακύκλωσης. και με τα 2 είσαι με τα μπούνια μέσα από τώρα. αλλά και μόνο επεξεργασία, με άλλους να επωμίζονται το κόστος συλλογής στη πηγή και μεταφορά, σου λέω ούτε το σύνολο των ξενοδοχείων στην Κρήτη δεν σε καλύπτει. μήπως η Κρήτη σε ενδιαφέρει? ε? μήπως?

Link to comment
Share on other sites

Με ενδιαφέρει μόνο η συλλογή και η αποθήκευση. Όχι για Κρήτη, για Αθήνα. Αν έχεις ασχοληθεί και ξέρεις τεχνικά πως υλοποιείται και τι προβλέπει η νομοθεσία στείλε μου.

Link to comment
Share on other sites

α, μάλιστα, μόνο συλλογή. από που θα το συλλέξεις? και που θα το πας? αρκεί να καταλάβεις ότι δεν γίνεται συλλογή στην πηγή ηλεκτρικών συσκευών οργανωμένα. δεν ξέρω αν είναι φλας αυτό που έχεις φάει και πως σου ήρθε η ιδέα, αλλά αν είναι βιώσιμη η συλλογή τηγανέλαιου, χωρίς να έχεις ιδέα τουλάχιστον για τις ποσότητες και τις πηγές (τώρα δεν τις θυμάμαι αλλά η Κρήτη που είχε ενδιαφέρον δεν μας κάλυπτε και φυσικά δεν μιλάμε για νοικοκυριά αλλά ξενοδοχεία-εστιατόρια) τότε είμαστε μπροστά σε ένα οικονομικό θαύμα

Link to comment
Share on other sites

Η συλλογή θα γίνεται από ειδικούς κάδους (όπως της Revive στα Σούπερ Μάρκετ) που θα τοποθετηθούν σε Δήμους της Αττικής. Θα αποθηκεύεται στις εγκαταστάσεις από όπου θα το παραλαμβάνει εταιρεία επεξεργασίας.

Ξέρεις ποιο είναι το νομικό πλαίσιο, τι προδιαγραφές υπάρχουν? Θεωρείται χαμηλής όχλησης? Πρέπει να χωροθετηθεί σε ΒΙ.ΠΕ.? Θα ήθελα πληροφορίες τεχνικής φύσεως.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.