Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

καλημέρα σε όλους,

ύστερα απο αναζήτηση δεν διαφωτίστηκα γι' αυτό σας ερωτώ..

σε περιοχή που έχει γίνει οριοθέτηση αιγιαλού και παραλίας(15 μετρα η μεταξύ τους απόσταση),πελάτης μου θέλει να κατασκευάσει καντίνα.ο Δήμος του ζήτησε τοπογραφικό με τη θέση της καντίνας για να του ενοικιάσει τον χώρο που ζητά.Ποιες αποστάσεις πρέπει να τηρηθούν απο τη γραμμή αιγιαλού ή της παραλίας? Υπάρχουν κάποιοι άλλοι περιορισμοί? Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Link to comment
Share on other sites

Από τη στιγμή που όπως λές έχει γίνει οριστική χάραξη των οριογραμμών αιγιαλού και παραλίας και για την ζώνη της παραλίας έχει ολοκληρωθεί η απαλλοτρίωση για την δημιουργία της, ο δήμος έχει δικαίωμα να μισθώσει την έκταση για την τοποθέτηση της καντίνας μετά από δημοπρασία. Υπάρχει σχετική ΚΥΑ που παραχωρεί το δικαίωμα απλής χρήσης στο δήμο σύμφωνα με το άρθρο 13 του Ν. 2971/2001. δεν τίθετε θέμα πλάγιας απόστασης από τις οριογραμμές.

Προσοχή όμως! Δεν επιτρέπεται να καταστευαστεί καμία μόνιμη ή σταθερή κατασκευή, γιατί τότε θα μπλέξει με Κτηματική Υπηρεσία και Λιμεναρχείο.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.