Μετάβαση στο περιεχόμενο

Άδεια ασκήσεως επαγγέλματος περιόδου Ιουνίου


64souls

Recommended Posts

Καλησπέρα! Είμαι νέος πολιτικός μηχανικός (ΑΠΘ) και εχω κάνει αίτηση για να πάρω την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος τον Ιούνη που μας έρχεται. Οι κατάθεση των πιστοποιητικών κτλ είναι μέχρι τις 19 Μαιου. Λένε ότι η εξέταση θα ανακοινωθεί εντός 20 μερών από την λήξη της καταληκτικής ημερομηνίας... δλδ περίπου μέχρι 10 Ιουνίου.... Μιας και βρίσκομαι εξωτερικο (προσπάθησα ανεπιτυχώς να βρω δουλειά στην Ολλανδία) και πρέπει να ξέρω πότε περίπου να γυρίσω.....

 

Έχει κανείς ιδέα μετά από πόσο καιρό γίνεται η εξέταση? Θα είναι 10-20 Ιουνη... 20-30 Ιούνη... Υπάρχει περίπτωση να ανακοινωθεί μέσα στο πρώτο 10μερο του Ιούνη και να σου πουν να έρθεις πχ στις 8 Ιουνίου?

 

Έχω πάρει τηλ στο ΤΕΕ αλλά λένε κάνε υπομονή μέχρι να βγουν οι ημερομηνίες.

 

Θυμάται κανείς που είχε εγγραφεί Ιούνη πότε περίπου είχε εξεταστεί?

 

Ευχαριστώ

 

Μανώλης

Link to comment
Share on other sites

Αν δίνεις Θεσσαλονίκη πάμε πιο αργά από το ΤΕΕ Αθήνας. Υπολόγισε κανένα μήνα μετά την λήξη του 20ημέρου. Κάπου μέσα Ιούλη δηλαδή.

Link to comment
Share on other sites

Το κακό είναι οτι το ηθελα κοντα στην λήξη του 20μερου... Εν τελει γυρναω θεσσαλονικη στις 26 μαιου... το πρωτο 10μερο του ιουνη εχω συνεντευξη για ενα μεταπτυχιακο και θα βολευε να ηταν σχετικα κολλητα!

 

Παντως το τωρινο συστημα ενημερωσης ειναι αθλιο... Η ενημερωση που κανουν δεν ειναι καθολου βολικη για οσους δεν ζουν κοντα σε μεγαλα αστικα κεντρα.

 

Ο αδερφος μου κανει διδακτορικο στην Ολλανδια και αν επιθυμουσε να εγγραφει θα του ηταν σχετικα δυσκολο...Πως θα παρει τα χαρτοσημα και τα λοιπα απο την εφορια? Και μετα θα επρεπε να ερθει μια ημερομηνια που θα την ελεγαν οποτε θα τους κατεβαινε... Εν ολιγοις δεν βολευει για προγραμματισμο των εργασιων σου.

Link to comment
Share on other sites

@stratoz... Νομιζω οτι το ΤΕΕ θα επρεπε να εχει απλοιποιησει το ολο ζητημα...

 

Κατα την γνωμη μου θα επρεπε να εχει :

 

α) 3 εξεταστικες περιόδους σε συγκεκριμένες ημερομηνίες... Δεν θα πρέπει να αλλάζουν... Να ξέρεις οτι μπορείς να δώσεις τα χαρτιά σου σε 3 περιόδους... πχ Ιουνιο, Νοέμβριο, Μάρτιο... Να ξέρεις από πρίν μέχρι πότε ειναι οι καταληκτικές ημερομηνίες για την παράδοση των χαρτιών και ποτε θα γίνονται οι εξετασεις... Τι σημαίνει μεσα σε 20 ημέρες από την παράδοση των πιστοποιητικών θα ανακοινωθει η νεα ημερομηνια? Γιατι να μην ειναι μονιμα οι εξετασεις πχ 20-27 Ιουνιου? Ή τέλος πάντων κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία.

 

β) Νομίζω πως θα πρέπει να απλοποιηθεί η διαδικασία καταβολής των χαρτόσημων και των παραβολων... Δεν ξέρω κατά πόσο αυτό ειναι εφικτό στο ...δυσκίνητο σε τέτοια θέματα κράτος μας, αλλά καό θα ήταν να γινόταν... Δεν θα ήταν πολυ πιο βολικό να γινόταν μια κατάθεση σε καποια τραπεζα του συγκεκριμένου ποσου?

Link to comment
Share on other sites

εγώ σε συνομιλία που είχα με το ΤΕΕ (γιατί δίνω και εγώ) μου είπαν ότι τα περιφεριακα εξεταστικά κέντρα δίνουν νωρίς (μέσα στον Ιούνιο) ενώ της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης καθυστερούν

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.