Jump to content

manos_ir

Core Members
 • Posts

  122
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

manos_ir last won the day on November 25 2013

manos_ir had the most liked content!

4 Followers

Profile Information

 • Φύλο
  Άντρας
 • Τοποθεσία
  CRETE
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός

Recent Profile Visitors

2,698 profile views

manos_ir's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Reacting Well Rare
 • Dedicated Rare
 • Very Popular Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare

Recent Badges

66

Reputation

 1. ακομα μια προθεσμία , με τους μηχανικούς σαν μαιμουνια ... να προσπαθούν να βρουν τρόπο να κάνουν την δουλειά 5 λεπτών ... ακομα μια πλατφόρμα που δεν μπορεί να κάνει τα βασικά , ακομα μια φορά που μας αντιμετωπίζουν σαν να είμαστε .... μη πω . αλλά .... δυστυχώς , αυτά μας αξίζουν αφού τα ανεχόμαστε κάθε φορά.
 2. Λόγω τεχνικού προβλήματος, έχει τεθεί προσωρινά όριο στον αριθμό των χρηστών που μπορούν να χρησιμοποιούν ταυτόχρονα το σύστημα. Αυτή τη στιγμή, το όριο αυτό έχει ξεπεραστεί. Παρακαλούμε δοκιμάστε αργότερα Ζητάμε συγγνώμη για την αναστάτωση εντάξει ..... ζήτησαν συγνώμη . τελικά ακομα ισχύει η προτεραιότητα...
 3. Εσάς σας δουλεύει πλέον ;
 4. βάλαμε με τα bot-ακια τους δικούς μας, με 80%~90% ακόμα και σε ενοικιασμένα ακίνητα ακόμα και με υψηλά εισοδήματα, (ταβάνι 100.000 ανά ΑΦΜ) , και τώρα πάρε πλέμπα τα παλιά ποσοστά με βαθμολογίες.... Ελλαδαρα ! ! !
 5. To ερώτημα μου , αφορά και την χρήση των βαγονιών σαν χώρους κυρίας χρήσης ... θα ήθελα πολύ να μελετήσω την άδεια του.
 6. Μια καλή ερώτηση σε αυτήν την πραγματικά καλή ιδέα, είναι πως γίνεται αδειοδότηση σε αυτή τη μονάδα ; Γίνεται χωρίς Ο.Α. ; τα βαγόνια που εντάσσονται στο υπουργείο μεταφορών ; Θα υπάρξει κατηγοριοποίηση από τον ΕΟΤ ή θα πάει μέσο πλατφορμών βραχυχρόνιας μίσθωσης ; Και με όλα αυτά τα κολλήματα πως κατάφερε και χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ ; Υπάρχουν πολλές καλές ιδέες ,σαν αυτή , αλλά η αλύγιστη νομοθεσία της Ελλάδος τις καθιστούν ανέφικτες. Ας μας λύσουν αυτές τις απορίες, ώστε να μπορέσουν και άλλες πρωτότυπες ιδέες να ευδοκιμήσουν σε αυτήν την ''κολλημένη'' χώρα .
 7. είναι στο χέρι του να παει στον δίπλα που θα το κόψει το 10% της αμοιβής μόνο παραστατικό, και δεν θα του χρεώσει καθόλου ΦΠΑ... η αγορά το λέει...
 8. όταν παρακαλάς τον Πελάτη να του κόψεις παραστατικό και δεν θέλει να πληρώσει ΦΠΑ , δεν έχει κανένα κίνητρο ο τελικός καταναλωτής για να πληρώνει το ΦΠΑ , και την πληρώνουν οι επιτηδευματίες , που αν θέλουν να είναι φορολογικά σωστοί πρέπει να το βάλουν από την τσέπη τους το ΦΠΑ. Το φορολογικό σύστημα φταίει για το μεγαλύτερο μέρος του προβλήματος , η απόκρυψη εισοδημάτων είναι ένα μέρος του προβλήματος , αλλά αφορά αυτούς με υψηλά εισοδήματα μόνο.
 9. ναι αυτο που είπες ειναι σημαντικό , τι πρόγραμμα ; ; ; τα 30 τα αποθηκεύει στην μνήμη του , αρα μιλας για κάποια εφαρμογή σε tablet που συνδέεται ειτε με bluetooth ειτε wifi , γιατι αν χρειάζεσαι λαπτοπ , έχει δικο του , που ξεπερνάει τα 30 αλλα δεν βολεύει να έχεις λαπτοπ σε ολες τις μετρήσεις.
 10. αλλαγή στάσεων μόνο μέσο λαπτοπ (autocad) έχει εφαρμογή δικιά του , και κάνει επίλυση και σου αναφέρει και το επίπεδο του λάθους, αλλιώς παίρνεις σταθερά σημεία μεταξύ στάσεων (σημαδάκια) και τις ενώνεις με την ησυχία σου στο γράφειο.
 11. στον κατακόρυφο άξονα έχει μέσα αλφαδι, μηχανικό μάλιστα αν κρίνω από τον ήχο που κάνει σε απότομη περιστροφή. στον οριζόντιο , εχει μια βάση (ένα ποδαράκι ας το πούμε) που βιδώνει πάνω στο 3ποδο και καταλαβαίνει πότε περιστρέφεται . τιμή εγώ τότε το πήρα από γερμάνια 1400 (είχε εδώ 1900 προ φπα) , και με ενδοκοινοτική συναλλαγή δεν πλήρωσα το φπα
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.