Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αμοιβή επισκευών


Recommended Posts

Θα ήθελα αν ξέρει κάποιος συνάδελφος να μου πει πως να υπολογίσω την αμοιβή μου για άδεια επισκευών.Πρέπει να βγάλω κανονική άδεια γιατί έχω ικριώματα.

Οι εργασίες είναι μονώσεις,επισκευή επιχρισμάτων και χρωματισμοί.Η πολυκατοικία είναι στο δήμο Αθηνών.Ο προϋπολογισμός είναι 12.680,20 ευρώ.Μπορώ να χρεώσω την χαμηλότερη αμοιβή ,και ποια είναι αυτή?

Link to comment
Share on other sites

Μπορείς να εισάγεις αναλυτικό προϋπολογισμό στο πρόγραμμα και να σου υπολογίσει αυτό τις αμοιβές. Πάντως η σε κάθε περίπτωση καθαρή ελάχιστη αμοιβή (χωρίς ΦΠΑ και φόρους) είναι 5000*λ. Περίπου στα 1150 ευρώ. Αυτή η αμοιβή χρεώνεται μια φορά για την μελέτη και μια για την επίβλεψη.

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ πολύ.Σύμφωνα με τον προϋπολογισμό η αμοιβή βγαίνει 1807 ευρώ.Θα τους πω να καταθέσουν αυτό το ποσό για σιγουριά.Πρέπει να κατατεθεί κάτι άλλο στο έντυπο της εθνικής εκτός του φπα;Έχω χρόνια να βγάλω οικοδομική άδεια.Κάπου διάβασα ότι πρέπει να υπάρχει κάτι από το τεε.Ισχύει κάτι τέτοιο;

Link to comment
Share on other sites

Το έντυπο της εθνικής θα πρέπει να συνοδεύεται και από κωδικό πληρωμής του ΤΕΕ. Καλύτερα να επισκεφτείς το site του ΤΕΕ όπου έχει ειδικό section για τις αμοιβές ιδιωτικών έργων.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.