Μετάβαση στο περιεχόμενο

Άδεια σε αγροτεμάχιο 4000τ.μ. μετά το 2003


Recommended Posts

όλα στηρίζονται στο αν ο οικισμός έχει ζώνη ή όχι.

 

αν όχι το φυτεύεις μαρούλια και δε σε απασχολεί (προς ώρας) η ιστορικότητα του "μονοπατιού" - δρόμος ή ο΄τι άλλο αναγνωριμένο είναι εκτός και αν πάς για συνένωση.

 

αν ναι υπάρχουν συγκεκριμένα δικαιολογητικά που πρέπει να κατατεθούν για την πιστοποίηση του χρόνου δημιουργίας του αγροτεμαχίου και τα οποία έχουν αναλυθεί σε σχετικό θέμα.

Link to comment
Share on other sites

για να το ξεκαθαρισω στο μυαλο μου, ολα αυτα γιατι δε με καλυπτει η κατηγορια του "μονοπατιου προ 23" για τις παρεκκλισεις?

Link to comment
Share on other sites

γιατί οι παρεκκλίσεις που αναφέρεις απαιτούν όχι απλά κοινόχρηστο δρόμο αλλά δρόμο κοινοτικό/δημοτικό/εθνικό και όλα αυτά αναγνωρισμένα επίσημα

Link to comment
Share on other sites

stavrosl , ο προυφιστάμενος δρόμος του 23 χρειάζεται ως επί το πλείστον για να κάνεις κατατμήσεις σε κατά κανόνα άρτια γήπεδα πολλαπλάσια των 4 στρ.(ή όποια αρτιότητα λένε οι διατάξεις της περιοχής του γηπέδου) , ενώ οι παρεκκλίσεις απαιτούν δημοτικούς, επαρχιακούς , εθνικούς δρόμους... Κάπου έχει γίνει μπέρδεμα.Δες το ΦΕΚ 270 Δ /1985.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.