sebastian leto Δημοσιεύτηκε June 29, 2010 at 08:07 πμ Δημοσιεύτηκε June 29, 2010 at 08:07 πμ 'Εχω έναν τοίχο που ντύσαμε με πέτρα και θέλω να φωτίσω, το ύψος του ανεβαίνει κλιμακωτά και φτάνει μέχρι τα 4 μέτρα. 'Αν τοποθετήσω ledotaiνια στην βάση του θα φωτίζεται καθόλου? Γτ ότι σπότ έχω δεί να μπένει στο πάτωμα ειναι ακριβό το πιο φτηνό έχει 30 ευρώ
bill_arianos Δημοσιεύτηκε June 29, 2010 at 09:32 πμ Δημοσιεύτηκε June 29, 2010 at 09:32 πμ Η ταινια led δε θα φωτιζει καθολου ετσι οπως θελεις. Σου προτεινω να παρεις led σποτακια 3 η 4 watt η cool white η white warm(οτι θες) και να κανεις τη δουλεια σου. Ειναι ακριβα αλλα θα χεις μηδενικη καταναλωση.Και πιστεψε με προσφερουν καλο φωτισμο. Ομως στα 4 μ που θες εσυ τοτε συμβουλευω 4 watt. πρεπει με καποιον τροπο να τα εντοιχισεις στο πατωμα. Τρυπες λογικα η εξωτερικες θηκες.Εσυ ξες. Ειδικα ebay βρισκεις led σε φοβερες τιμες. Διοτι αυτα που ανεφερα σε καταστηματα εχουν 35-40 ευρω το ενα! edit:ανεφερα πριν το ebay και ξεχασα να πω οτι τα βρισκεις με 10-12 ευρω αυτα τα led. Eνω εξω εχουν 35+ ευρω
dimitrispsi Δημοσιεύτηκε June 29, 2010 at 10:18 πμ Δημοσιεύτηκε June 29, 2010 at 10:18 πμ Για τέτοια δουλειά, δεν θεωρώ πολλά τα 30 ευρώ/τεμάχιο... Τέτοιοι σχεδιασμοί φωτισμού είναι το κάτι παραπάνω, το μπιχλιμπίδι που λέμε... Κι αυτά πάντα κοστίζουν...
sebastian leto Δημοσιεύτηκε June 30, 2010 at 09:52 πμ Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε June 30, 2010 at 09:52 πμ Η ταινια led δε θα φωτιζει καθολου ετσι οπως θελεις.Σου προτεινω να παρεις led σποτακια 3 η 4 watt η cool white η white warm(οτι θες) και να κανεις τη δουλεια σου. Ειναι ακριβα αλλα θα χεις μηδενικη καταναλωση.Και πιστεψε με προσφερουν καλο φωτισμο. Ομως στα 4 μ που θες εσυ τοτε συμβουλευω 4 watt. πρεπει με καποιον τροπο να τα εντοιχισεις στο πατωμα. Τρυπες λογικα η εξωτερικες θηκες.Εσυ ξες. Ειδικα ebay βρισκεις led σε φοβερες τιμες. Διοτι αυτα που ανεφερα σε καταστηματα εχουν 35-40 ευρω το ενα! edit:ανεφερα πριν το ebay και ξεχασα να πω οτι τα βρισκεις με 10-12 ευρω αυτα τα led. Eνω εξω εχουν 35+ ευρω exeis na mou proteineis gt de exw dei kanena se tetoia timh
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Συνδεθείτε τώρα