ALDEBARAN Δημοσιεύτηκε July 2, 2010 at 10:44 πμ Δημοσιεύτηκε July 2, 2010 at 10:44 πμ Μπορεί να με ενημερώσει κάποιος για τις αντιστηρίξεις εκσκαφών τύπου box Είναι κάτι διαφορετικό από τις αντιστηρίξεις ενδεικτικού τύπου KRINGS και πως κοστολογούνται σε μια εργασία . Εχουν διαφορετική τιμή από τις αντιστηρίξεις τύπου KRINGS Δεν μας καλυπτει το αρθρο ΥΔΡ 7.06 δεδομενου οτι το συγκεκριμενο αρθρο αναφερει ενδεικτικου τυπου KRINGS η ισοδυναμου. Αυτο γιατι καποιος μου ζητησε πληροφοριες για τις συγκεκριμενες αντιστηριξεις και μου ειπε οτι κοστολογουνται στο 1/3 της τιμης απο οτι τα KRINGS . Εχει καποιος καποια αναλυση τιμων και περιγραφικο τιμολογιο εγκεκριμενο για να το ανεβασει για ενημερωση
Αλέξανδρος Δημοσιεύτηκε July 2, 2010 at 05:50 μμ Δημοσιεύτηκε July 2, 2010 at 05:50 μμ Οι αντιστηρίξεις τύπου box είναι πιο μικρές. Ουσιαστικά όλη η αντιστήριξη είναι ένα "κουτί" που το τοποθετείς ολόκληρο στο όρυγμα. Δεν έχει δηλαδή τη φασαρία των KRINGS όπου απαιτεί την τοποθέτησει των πασάλων και μετά την τοποθέτηση των "πορτών". Η τιμή του που έχω πάρει είναι περίπου 14ευρώ/παρειά (τιμή έως 2009). Αρθρο από την τελευταία δημοπρασία της Δ.Ε.Υ.Α. Ιωαννίνων Uploaded with ImageShack.us
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Συνδεθείτε τώρα