Μετάβαση στο περιεχόμενο

Διαδικασίες πριν την έκδοση της άδειας


Recommended Posts

Όπως έγραψα και παραπάνω:

 

"Επίσης για να μην καθυστερείτε μπορείτε να ξεκινήσετε τη διαδικασία της έκδοσης της αδείας στο όνομα της μητέρας σας, παράλληλα με τις συμβολαιογραφικές διαδικασίες της σύστασης και της μεταβίβασης και μετά την έκδοση της αδείας κάνετε αλλαγή ονόματος ιδιοκτήτη της άδειας (ατελώς) στα ονόματα σας και προχωράτε στην έκδοση του δανείου."

 

Ο λόγος για να εκδοθεί η άδεια στο όνομα της μητέρας σου και στη συνέχεια να μεταβισαστεί σε εσάς είναι για οικονομία χρόνου.

Αν έχετε σκοπό να ξεκινήσετε τη διαδικασία για την έκδοση αδείας σε κανένα χρόνο τότε ορθότερο είναι να γίνει πρώτα η μεταβίσαση και μετά η έκδοση αδείας.

Αν όμως θέλεις να ξεκινήσεις άμεσα (σε 1 βδομάδα που θέλει συνήθως ο ιδιοκτήτης) τότε μπορείς να κινήσεις παράλληλα τις 2 διαδικασίες με αυτόν τον τρόπο και να εξοικονομίσεις πολύ και πολύτιμο χρόνο.

Ο χρόνος και η φασαρία για τη μεταβίβαση της αδείας (Πολεοδομία, ΙΚΑ) είναι αναλογικά πολύ μικρός.

Link to comment
Share on other sites

πάντως εαν η μητέρα σας κρατήσει την επικαρπία δεν θα μπορέσετε να πάρετε δάνειο για πρώτη κατοικία (δεν θα εκπίπτουν οι τόκοι απ'το εισόδημα)

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.