Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πρακτική άσκηση Ηλεκτρολόγου ΤΕΙ


Recommended Posts

Καλησπερα παιδια!Θα ηθελα τα φωτα σας και την βοηθεια σας!!!Ειμαι Ηλεκτρολογος ΤΕΙ και βρισκομαι στην διαδικασια ευεσης καποια εταιριας ωστε να ξεκινησω την πρακτικη μου ασκηση.Ομως σε αυτην την δυσκολη φαση που περναμε ολοι μας και περισσοτερο οι εταιριες δεν ξερω για ποια εταιρια να ενδιαφερθω,να ειναι αξιοπιστη,να εχει εργα προς υλοποιηση γιατι δεν θελω να παω καπου και να καθομαι....καταλαβαινετε τι εννοω.Αν γνωριζετε καποια εταιρια να μου προτεινετε....?

Ευχαριστω εκ των προτερων!!!

Link to comment
Share on other sites

Επειδή έχω στο νου μου μία εταιρεία που μοιάζει φοβερή αλλά ουσιαστικά εκμεταλλεύεται τους πρακτικάριους, όταν έχεις να διαλέξεις μέσα από εταιρείες στείλε μου την λίστα να δω αν είναι μέσα...

Link to comment
Share on other sites

Καλημερα stayros και ευχαριστω για το ενδιαφερον....Σκεφτομαι για την intracom,intrakat....ξερεις καποια που ναειναι αξιολογη και να ασχοληται με ενα ευρη φασμα τεχνολογιων (αυτοματισμους,φωτοβολταικα,τηλεπικοινωνιες,...).Αν γνωριζεις καποια αλλη η βοηθεια σου θα μου ηταν χρησιμη.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.