Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μονογραμμικό σχέδιο φωτοβολταϊκού συστήματος


petsis

Recommended Posts

  • 6 months later...

..................

Έχω παρατηρήσει οτι στην AC πλευρά για την προστασία της γραμμής χρησιμοποιείται συνήθως μικροαυτόματος διακόπτης αντί για ασφάλεια τήξης και αποζεύκτη.Γιατί προτιμούνται οι μικροαυτόματοι;

..................

 

Αυτό είναι απλό... Οι μικροαυτόματοι είναι πιο μοντέρνα εξαρτήματα και όταν διακόπτουν το κύκλωμα απλά πέφτει ο μοχλίσκος. Όταν εξαλειφθεί το σφάλμα της γραμμής μπορούν να ξαναλειτουργήσουν πάλι ανεβάζοντας μηχανικά τον μοχλίσκο. Υπάρχει και η δυνατότητα τηλεχειρισμού σε περίπτωση Φ/Β συστήματος με αίθουσα ελέγχου.

Ενώ με τις ασφάλειες τήξης όταν διακόπτεται το κύκλωμα πρέπει να βάλεις καινούργια.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Δεν ξερω αν ειναι το καταλληλότερο topic, αλλά ψάχνω μονογραμμικά που απαιτούνται για κατάθεση φακέλου στη ΔΕΗ εγκατάστασης παραγωγής βιοαερίου. Προφανώς για τη γεννήτρια συμπαραγωγής. Αν γνωρίζει κάποιος να με ενημερώσει, αν αυτά προσφέρονται από τους προμηθευτές της γεννήτριας, και αν οχι που θα μπορούσα να βρω κάποια, για να τα προσαρμόσω στις δικές μου απαιτήσεις. Αφορά σε χαμηλή ταση (εγκαταστάσεις <100kW)

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.