Μετάβαση στο περιεχόμενο

Νομιμοποίηση πισίνας


mandas.alexandros

Recommended Posts

καλημέρα σε όλους

 

εχω μια νομιμοποίηση πισίνας η οποία κατασκευάστηκε το 1991 μαζί με το υπόλοιπο σπίτι με την οικοδομική άδεια που είχε εκδοθεί για αυτό και τώρα θέλουν να νομιμοποιήσουν την πισινα! το θέμα είναι οτι πλέον η περιοχή έχει αρχαιολογία ενώ το 1991 είχε μόνο δασαρχείο. Στην πληρότητα φακέλου μου ζητούν απαλλαγή από αρχαιολογία (αν και νομίζω ότι θα μπορούσαν να το παρακάμψουν αφού πρόκειται για νομιμοποίηση). Στην αρχαιολογία μου κάνουν απόρριψη στο αίτημά μου με το επιχείρημα ότι έπρεπε να είχαν κληθεί στην εκσκσαφή. Τους λέω ότι όταν κατασκευάστηκε η πισίνα δεν υπήρχε έγκριση από αρχαιολογία στην περιοχή και μου λένε ότι η περιοχή ήταν δηλωμένος αρχαιολογικός χώρος από το 1984! Επιμένω ότι το 1991 δεν υπήρχε σαν δικαιολογητικό στην πολεοδομία έγκριση από αρχαιολογία παρά μόνο από δασαρχείο και οτι κατασκευάστηκε μαζί με το σπίτι που είναι και η αλήθεια ! Η αρχαιολόγος με παρέπεμψε στη προϋσταμένη η οποία γυρνάει από δευτέρα!

 

Μήπως έχω μπλέξει λίγο? και τι γίνεται στη περίπτωση αυτή αφού πρόκειται για πισίνα που νομιμοποιείται με το αρθρο 22 ! μπορεί να κολλήσω στην αρχαιολογία απο το πουθενά??

 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.