Μετάβαση στο περιεχόμενο

Δυνατότητες απασχόλησης μετά το ΤΕΙ μηχανολογίας


icefrog

Recommended Posts

Γεια σας...θα ηθελα να ρωτησω ποια επαγγελματα θα μπορουσα να ακολουθησω μετα το περας της σχολης! π.χ. συνεργειο μπορω να ανοιξω? με τι αλλο μπορω να ασχοληθω? help!!!!:confused:

Link to comment
Share on other sites

συνεργείο μπορείς να ανοίξεις , την δουλειά την ξέρεις? στις μελέτες θα μπεις δύσκολα, στον σχεδιασμό με υπολογιστή πιο εύκολα, σαν ελεύθερος επαγγελματίας θες κάποια χρόνια για να έχεις κάποια αξιοπρεπή υπογραφή απο την κτήση του πτυχίου(νομίζω 3). Στην επίβλεψη συνεργείων για βιομηχανίες ή γενικά εταιρίες μπορεί να μπεις αλλά παίζει αρχικά να βάλεις και εσύ ένα χεράκι( όχι απαραίτητα).

Link to comment
Share on other sites

με την κτήση του πτυχίου σου, μπορείς να πας στο Συγκοινωνιών της Νομαρχίας σου και να πάρεις την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος Τεχνολόγου Μηχανικού Αυτ/των. Μ'αυτήν έχεις το δικαίωμα να είσαι υπέυθυνος σε οποιαδήποτε ειδικότητα συνεργείου (φανοποιείο, βαφείο, συνεργείο, ηλ. κλπ) και συνδυασμό αυτών, όπως και να ανοίξεις και δικό σου.

Αλλά βέβαια μπορεί να στο δίνει ο νόμος αυτό το δικαίωμα αλλά καλό είναι να έχεις και την αντίστοιχη γνώση της δουλειάς.

Link to comment
Share on other sites

εννοειται αυτο υστερα απο πρακτικη κτλπ...αλλη μια ερωτηση ηθελα να κανω κ σε ευχαριστω για την βοηθεια σου.. ποιον κλαδο θα πρεπει να τελειωσω απο το τει μηχανολογιας ωστε να εχει μεγαλυτερη βαρυτητα στο επαγγελμα αυτο?

Link to comment
Share on other sites

Το πτυχίο σε όλες τις σχολές είναι ενιαίο οποιαδήποτε κατεύθυνση και να ακολουθήσεις.

Εάν έχεις σκοπό να ακολουθήσεις το συνεργείο αυτ/των καλό είναι να πάς στο κατασκευαστικό κομμάτι μιας κι έχει αρκετά εργαστήρια κατασκευών και μηχανές που θα σε βοηθήσουν αργότερα.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.