Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ο.Τ. βρίσκεται σε ένα παραχωρητήριο του Δημοσίου


Recommended Posts

Το ερωτημα είναι: όταν ένα Ο.Τ. βρίσκεται σε ένα παραχωρητήριο του Δημοσίου, έχει κτιστεί, υπάρχουν και τα συμβόλαια και τώρα μου ζητάνε μια βεβαίωση με τοπογραφικό ότι όντως το κτήριο ανήκει στο παραχωρητήριο (χρειάζεται για συμβόλαιο αγοροπωλησίας διαμερίσματος που ανήκει σε αυτό το κτήριο) και η ερώτηση μου είναι η εξής: που βρίσκω το παραχωρητήριο με το τοπογραφικό – στο ΚΕΔ? – στο Δήμο που ανήκει δεν έχουν τοπογραφικά.

Που θα το επαληθέψω?

Link to comment
Share on other sites

Ετσι όπως το περιγράφεις, πρέπει να ξεκινήσεις από την Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου, αλλά εφόσον μπερδεύεται και ΟΤΑ, μία επίσκεψη στην Τοπογραφική Υπηρεσία (αφού γνωρίζεις όμως ποια διανομή οικισμού), ίσως να σε βοηθήσει, αλλά και το μυαλό μου, ακόμη πηγαίνει και σε ΟΕΚ.

Μήπως μια συνεργασία με γνώστη μηχανικό της περιοχής σου, σε βοηθήσει περισσότερο ?

Link to comment
Share on other sites

Με παραχωρητήρια δόθηκαν όλα τα οικόπεδα που εντάσσονται σε περιοχές που εφαρμόστηκαν προγράμματα στεγαστικής αποκατάστασης του τέως Υπουργείου Πρόνοιας (Ν. Σμύρνη, Ν. Ιωνία, Καισαριανή κλπ στην περιοχή της ευρύτερης Αθήνας).

 

Εάν η περίπτωσή σου εμπίπτει σε αντίστοιχο πρόγραμμα, τότε τα διαγράμματα διανομής και πολλά σχετικά στοιχεία βρίσκονται στη Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών του Υπουργείου (Στουρνάρη), απέναντι από το κεντρικό κτίριο του Υπουργείου.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.