Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κατεδαφιση παταριου πανω απο λουτρο-wc


Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους.

εχω μια περιπτωση κατα την οποια ο πελατης σε ανακαινιση του μπανιου του κατεδαφισε το παταρι που βρισκοταν πανω απο αυτο. το παταρι δεν εδραζοταν πανω στην περιμετρικη τοιχοποιια σαν σεναζ αλλα κρεμοταν απο την τοιχοποιια απο λιγα σιδερα που ειχαν καρφωθει περιμετρικα.

αφου κατεδαφιστηκε του εγινε καταγγελια απο εναν "καλοπροαιρετο" γειτονα και οι εργασιες σταματησαν εφοσον ηρθε η αστυνομια.

και ρωτω

α) με εγκριση εργασιων μικρης κλιμακας δικαιολογειται το παραπανω?

β) τα παταρια πανω απο λουτρα φαινεται πουθενα στον γοκ αν θεωρουνται φεροντα στοιχεια? το ρωταω αυτο απο την στιγμη που τα παταρια δεν φαινονται ουτε στις μελετες των αδειων (τουλαχιστον στις περισσοτερες περιπτωσεις αν δεν περναει τομη απο το παταρι).

 

Σας ευχαριστω πολυ

Link to comment
Share on other sites

Σαφώς και δεν είναι φέρον στοιχείο το πατάρι, άλλωστε όπως λες απλώς "κρεμόταν"...

Το θέμα είναι κατά πόσο χρειάζεται άδεια...

Η έγκριση εργασιών μικρής κλίμακας είναι μια μπούρδα και ένα άχρηστο χαρτί αλλά και πάλι, δεν μπορεί να ζητηθεί εκ των υστέρων...

 

Δεν έχω εμπειρία σχετική αλλά θα πρέπει να δείς αυτό... Χρειαζόταν άδεια για αυτό που έκανε; Μάλλον όχι... άρα μικρής κλίμακας.. τώρα για το αν μπορείς να τη βγάλεις τώρα και να αρθεί η αυθαιρεσία...

Εν τω μεταξύ παίζει ρόλο και το ότι ήρθε η αστυνομία... δηλαδή υπήρξε καταγραφή του γεγονότος οπότε ίσως πλέον πηγαίνει αυτεπάγγελτα...

Link to comment
Share on other sites

Χρειάζεται άδεια για να ξηλώσεις τα γύψινα? Φαίνονται στην άδεια? Τα σοβατεπί μήπως να τα δείχνουμε στις τομές? Επιτρέπεται να τρυπάμε τους τοίχους με βύσματα για να στηρίζουμε διάφορα βαριά αντικείμενα ή κάνουμε ζημιά στον Φ.Ο?

Bullshit.

ΥΓ. Πάντως τουλάχιστον μικρής κλίμακας χρειάζεται

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.