Jump to content

banskoboy

Core Members
 • Content Count

  484
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

banskoboy last won the day on July 28 2018

banskoboy had the most liked content!

Community Reputation

102 Καλή

7 Followers

About banskoboy

 • Rank
  Διακεκριμένο Μέλος

Profile Information

 • Φύλο
  Άντρας
 • Ενδιαφέροντα
  MEng MSc CEng MICE
 • Τοποθεσία
  MEng MSc CEng MICE
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Κατι δεν πάει καλα. Ακομα και 200 τ.μ να είναι η πλακα, μαζι με δοκαρια κτλ δε βγάζει παραπνω απο 5-6 τόνους οπλισμο. Αν ο σιδερας έκοψε τους 2 τονους, τότε μιλάμε για 30%! Αρα, ή ο σιδεράς είναι τρελος ή τον δουλεύει τον ιδιοκτήτη...Σε κάθε περπτωση είναι εγκληματικό να γίνεται σιδερωμα χωρίς τον επιβλέποντα.
 2. γιατί δεν πας στη Σκωτία που είναι δωρεν για EU students (ακομα).
 3. Λεφτα υπάρχουν.... Άρθρο 19 – Σύσταση οργανικών θέσεων προσωπικού στην Κεντρική και στις Περιφερειακές Υπηρεσίες της Αρχής 1. Στην Αρχή συνιστώνται διακόσιες είκοσι [220] οργανικές θέσεις προσωπικού, μία [1] θέση Γενικού Διευθυντή, δύο [2] θέσεις Αναπληρωτών Γενικών Διευθυντών, πέντε [5] θέσεις με σχέση έμμισθης εντολής, τρεις [3] θέσεις μετακλητών υπαλλήλων.
 4. φυσικά μπορει. Στην άδεια δε φαίνεται το ονομα σου σαν ιδιοκτήτης αλλά και σαν μελετητής-επιβλέπων;
 5. Συνήθως στις εκκλησίες δεν κάνουμε εξωτερικές τοιχοποιίες γιατί με το χρόνο αλλοιώνεται η εμφάνιση των τοιχογραφιών (μεταξύ ΩΣ και τοιχοποιίας). Τσέκαρε το.
 6. Προσωπική αποψη. Το +1,50 είναι απο το διαμορφωμένο έδαφος. όμως, αυτό που δείχνεις στην τομή δεν θα έπρεπε να επιτρέπεται. Δεν υπάρχει ισοροπια μεταξύ επιχώσεων και εκσκαφών. Ουσιαστικά, σηκώνεις όλο το φυσικό έδαφος. Φυσικά αν εγκριθεί απο την πολεοδομία είσαι 100% νόμιμος.
 7. Συνάδελφοι, σε περίπτωση πισίνας, κάλεσα τον ελεγκτή δομησης μονο στην τελικη παραλαβη. Σημειωστε οτι η πισινα ηταν +300 τετραγωνικα και +2 μετρα βαθος. Χαλκιδική.
 8. 1. Δεν κριτικάρουμε ανώνυμα. 10+ χρόνια εδω μέσα μας ξέρουν και οι πέτρες, -2. Γράφεις, οτι ηταν αρχικό πόρισμα. Δεκτόν. Απο ποιούς? Ποιος το ζήτησε? Πως μπορεί να βγει πόρισμα σε 4 μερες μετά απο την τραγωδια? 3. Για δες λιγο τι κανουν αλλες χωρες. Οι Αγγλοι μετα το Greenfelt ανεθεσαν στους κορυφαιους του engineering να διερευνησουν και να αναφέρουν. Καλά καταλαβες, ΟΧΙ σε τίποτα ερευνητές του Πανεπιστημιου, αλλά στις ίδιες τις εταιρίες που κάνουν τις μελέτες. Και αυτοί ανταποκρίθηκαν παρέχοντας τους κορυφαίους στον τομέα τους (π.χ για δες Dr Barbara Lane report - section 1 - 4. iink https://www.grenfelltowerinquiry.org.uk/evidence/dr-barbara-lanes-expert-report 4. Τί εννοεις οταν λες ότι ' καθε ασχετος εχει αποψη για ολα τα θεματα?΄. Ποιους αποκαλείς έτσι και με ποιο δικαίωμα? Ξαναγραφω λοιπον, ΝΤΡΟΠΗ τους που 4 μερες μετα την τραγωδια, η σπουδη τους ηταν να βγαλουν λαδι τους γελοιους διαχειριστες της τραγωδιας (Κυβερνηση, περιφερεια, δημο).
 9. Το ερώτημα αφορούσε στο κόστος αγορας. Αν ήταν 50 ευρώ και όχι 900+ δεν θα υπήρχε ερώτημα. Η απάντηση δεν έχει να κάνει με την εργασία των επιμελητών των ευρωκωδίκων φυσικά. Αν αγοράσετε τους ευρωκώδικες στα ΑΓΓΛΙΚΑ απο τον οργανισμό πιστοποιησης της Εσθονίας είναι πολύ φτηνότεροι. Αρα, η τιμή καθορίζεται απο τον ΕΛΟΤ και φυσικά η τιμή είναι συνάρτηση του οργανογράμματος του ΕΛΟΤ..κοπιάστε στο site και θα καταλάβετε:
 10. Να προσθέσω στο σχόλιο του ομοιδεάτη zafsko ότι αυτές είναι οι ελάχιστες προδιαγραφές και κανένας δεν σε εμποδίζει ως μελετητή να το θεωρήσεις 6οροφο ΑΝ εσυ θεωρείς οτι απαιτείται (για οποιονδήποτε λόγο).
 11. Ντροπή τους, ακόμα ψάχνουμε 100+ αγνοούμενους κι αυτά τα ρεμάλια που πληρώνονται απο τους φόρους των νεκρών έβγαλαν πορισμα σε 4 μέρες: Η ταχύτατη πλευρική εξάπλωση της πυρκαγιάς, αποτέλεσε πιθανότατα τον κύριο λόγο για τη μη έγκαιρη προειδοποίηση, γεγονός που συντέλεσε στο μεγάλο αριθμό των θυμάτων. Πίσσα και πούπουλα. Επιστήμονες είναι αυτοί; Διαγραφή και απόλυση τώρα.
 12. Μεγάλη μπίζνα. Πολλοι επιτήδειοι που είχαν πρόσβαση στης λίστες με τα ακίνητα 'αγνώστου ιδιοκτητη' εχουν κανει ήδη αγωγές οτι είναι δικά τους ξέροντας οτι κανενας δεν θα τα διεκδικήσει.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.