Yiannis M Δημοσιεύτηκε November 16, 2010 at 08:37 πμ Δημοσιεύτηκε November 16, 2010 at 08:37 πμ Καλημέρα, Σε θεμελίωση φέρουσας τοιχοποιίας με οριζόντια διαζώματα μόνο, έχουμε ανισοσταθμία στο περιμετρικό θεμέλιο περίπου στά 0,80 εκ λόγω βράχου (ακόμα δεν έχει γίνει η εκσκαφή) βλ ξυλότυπο θεμελίωσης 1 / Τομή 1 / Οπλισμός. Στην αριστερή πλευρά η συνδεόμενη πεδιλοδοκός με το τοιχίο θα εδράζεται σε επίχωμα, καθώς το θεμέλιο του τοιχίου είναι εσωτερικά της κάτοψης. Ποιά είναι η γνώμη σας εάν αλλάξει η εκκεντρότητα στο θεμέλιο του τοιχίου βλ ξυλότυπο θεμελίωσης 2. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
AlexisPap Δημοσιεύτηκε November 16, 2010 at 08:49 πμ Δημοσιεύτηκε November 16, 2010 at 08:49 πμ Θα σε συμβούλευα να συνεννοηθείς με τoν κύριο του έργου και την επιβλέπουσα αρχή, και ενδεχομένως να επιδιώξεις επικοινωνία και με τον μελετητή του έργου.
Yiannis M Δημοσιεύτηκε November 16, 2010 at 09:53 πμ Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε November 16, 2010 at 09:53 πμ Ευχαριστώ για την συμβουλή αλλά αυτό είναι αυτονόητο. Το να προβληματίζομαι και να ζητώ γνώμες και απόψεις δεν νομίζω ότι είναι κατακριτέο. Θα ήθελα εαν υπάρχει ο χρόνος και η διάθεση να μου παραθέσεις την άποψη σου, καθότι είναι σεβαστή απο μέρους μου βάση άλλων τοποθετήσεων στο φόρουμ.
AlexisPap Δημοσιεύτηκε November 16, 2010 at 01:22 μμ Δημοσιεύτηκε November 16, 2010 at 01:22 μμ Δεν σε κατέκρινε κανείς. Είσαι ελεύθερος να ρωτάς οτιδήποτε και όποιος θέλει μπορεί να τοποθετηθεί εκφράζοντας την γνώμη του. Η άποψή μου, την οποία ήδη παρέθεσα, αφορά στην δική σου διευκόλυνση και είσαι -προφανώς- ελεύθερος να την δεχθείς ή όχι. Αν δεν βοήθησα, λυπάμαι.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Συνδεθείτε τώρα