Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημέρα,

 

Σε θεμελίωση φέρουσας τοιχοποιίας με οριζόντια διαζώματα μόνο, έχουμε ανισοσταθμία στο περιμετρικό θεμέλιο περίπου στά 0,80 εκ λόγω βράχου (ακόμα δεν έχει γίνει η εκσκαφή) βλ ξυλότυπο θεμελίωσης 1 / Τομή 1 / Οπλισμός.

Στην αριστερή πλευρά η συνδεόμενη πεδιλοδοκός με το τοιχίο θα εδράζεται σε επίχωμα, καθώς το θεμέλιο του τοιχίου είναι εσωτερικά της κάτοψης.

Ποιά είναι η γνώμη σας εάν αλλάξει η εκκεντρότητα στο θεμέλιο του τοιχίου βλ ξυλότυπο θεμελίωσης 2.

 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

post-10923-13188725112_thumb.jpg

post-10923-131887251164_thumb.jpg

post-10923-131887251208_thumb.jpg

post-10923-131887251282_thumb.jpg

Δημοσιεύτηκε

Θα σε συμβούλευα να συνεννοηθείς με τoν κύριο του έργου και την επιβλέπουσα αρχή, και ενδεχομένως να επιδιώξεις επικοινωνία και με τον μελετητή του έργου.

Δημοσιεύτηκε

Ευχαριστώ για την συμβουλή αλλά αυτό είναι αυτονόητο.

Το να προβληματίζομαι και να ζητώ γνώμες και απόψεις δεν νομίζω ότι είναι κατακριτέο.

Θα ήθελα εαν υπάρχει ο χρόνος και η διάθεση να μου παραθέσεις την άποψη σου, καθότι είναι σεβαστή απο μέρους μου βάση άλλων τοποθετήσεων στο φόρουμ.

Δημοσιεύτηκε

Δεν σε κατέκρινε κανείς. Είσαι ελεύθερος να ρωτάς οτιδήποτε και όποιος θέλει μπορεί να τοποθετηθεί εκφράζοντας την γνώμη του. Η άποψή μου, την οποία ήδη παρέθεσα, αφορά στην δική σου διευκόλυνση και είσαι -προφανώς- ελεύθερος να την δεχθείς ή όχι. Αν δεν βοήθησα, λυπάμαι.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.