Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αυθαίρετο του 1940 χωρίς τίτλο ιδιοκτησίας


κατια.1

Recommended Posts

γεια σας.γραφτικα στο φορουμ σας διοτι εχω ενα θεμα με το αυθαιρετο του αντρα μου...χτιστικε απο τον πατερα του το 1940..απο τοτε μένει στο κτίριο η μητερα του.. το δηλωνει στην εφορια κανονικα.κ αυτη και τα 3 παιδια της.. απο τι λεει η μητερα του, ενα διαστημα καποιον χρονων πληρωνε στο κρατος ενα ποσο,κατι σαν ενοικιο οπως το ονομαζε αυτη. το οικοπεδο εχει μεσα κ αλλα 3 σπιτια τα αποια τα εχουν συγγενεις.κανενας ομως δεν εχει τιτλους για τα σπιτια,με αποτελεσμα να μη μπορει να χτισει η να γκρεμισει κανεις..κ η ερωτηση λοιπον ειναι.... για ενα σπιτι που χτιστικε το 1940.απο καποιον αντθρωπο που δε ζει πια,το δηλωνουν κανονικα στην εφοροια. μπορει να αποκτηθει ο τιτλος?? κ εαν ναι που πρεπει να απευθηνθω για να λυσω το προβλημα μου????

με εκτιμηση κατια...(συγνωμη για τα ορθογραφικα...εκτεταμενη ταχυτητα...):smile:

Link to comment
Share on other sites

Το πρόβλημά σου είναι ο τίτλος του οικοπέδου όχι του σπιτιού.

Με τον τίτλο του οικοπέδου, ένα αποδεικτικό παλαιότητας (αεροφωτογραφία, παλιός χάρτης κτλ),βεβαίωση δημάρχου και με ένα τοπογραφικό μπορείς να πάρεις βεβαίωση νομίμου περιγράμματος που έχει ισχύ οικοδομικής άδεια σε κτίσματα πρό 1955 (πολλές φορές πχ σε συμβολαιογραφική πράξη αρκεί μόνο η βεβαίωση Δημάρχου).

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.