Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ημιυπογειος χώρος για δημιουργία εργαστηρίου χαμηλής όχλησης


Recommended Posts

Σε υφιστάμενη οικοδομή με ημιυπόγειο χώρο (χαρακτηρισμένος βοηθητικός) που πληροί τις προυποθέσεις κύριας χρήσης (ύψος, φωτισμός, αερισμός κλπ) μπορεί με τη βεβαίωση από την πολεοδομία να αδειοδοτηθεί ως εργαστήριο πυροσβεστήρων από τη Νομαρχία?

Σχετικά με την παρ. 7 της εγκ.19 που αναφέρει για περιοχές όπου δεν επιτρέπεται λειτουργία καταστήματος σε υπόγεια, από που μπορώ να πάρω πληροφορίες σχετικές για την περιοχή του Πειραιά?

Link to comment
Share on other sites

Νομίζω ότι δεν θα έχεις πρόβλημα στο Πειραιά... Το θέμα είναι κατά πόσο μπορεί να αδειοδοτηθεί επιχείρηση (δηλ. κύρια χρήση) σε χώρο χαρακτηρισμένο ως βοηθητικό...Το είχα πάντα απορία, πώς γίνεται να λειτουργούν όλα αυτά τα τσαγκαράδικα, μοδιστράδικα, ακόμη και λογιστικά και οικοδ. επιχ/σεις σε χώρους τέτοιους και να μην τους ενοχλεί κανείς... Το έχεις ρωτήσει αυτό; Ποιά βεβαίωση της πολεοδομίας περιμένεις; Βεβαίωση Κ.Χ. πώς θα πάρεις...

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.