Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αύξηση του συνελεστή δόμησης σε οικόπεδο άρτιο κατά παρέκκλιση


kostaschios

Recommended Posts

Καλησπέρα και συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθεια και για τις πληροφορίες που παρέχετε . Θα ήθελα να μου πείτε αν ειναι εφικτή η αύξηση του συνελεστή δόμησης σε οικόπεδο άρτιο κατά παρέκκλιση , μετά απο υποβολή ένστασης στην αρμόδια υπηρεσία και πόσο χρονοβόρα ειναι η όλη διαδικάσια ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Link to comment
Share on other sites

Σε οικόπεδο 3 στρεμμάτων το ενα κομμάτι έχει χαρακτηριστεί σαν χορτολιβαδικό , και στο υπόλοιπο κομμάτι η πολέοδομια θεωρει συγκεκριμένους όρους δόμησης 150 τμ . Η απόρια που έχω είναι εαν είναι δυνατόν μέσω μιάς ένστασης στη δάσικη υπηρεσία η στην πολεοδομία να χαρακτηριστεί μικρότερο κομμάτι σαν χορτολιβαδικό με αποτέλεσμα να αυξηθεί ο συντελεστής δομήσης ?

Link to comment
Share on other sites

Με τη συμπληρωματική περιγραφή προκύπτει ότι το πρόβλημα εντοπίζεται στο δασαρχείο και θα πρέπει να ακολουθήσεις τις συμβουλές του μηχανικού σου, που γνωρίζει το θέμα.

Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.