Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πρόγραμμα Διαχείρησης Αποθήκης


Recommended Posts

Ψάχνω να βρω ένα πρόγραμμα το οποίο να μου παραουσιάζει σε 3d περιβάλλον την εικόνα της αποθήκης (την οποία θα έχω πρώτα σχεδιάσει) και θα μπορώ να παίρνω απλά δεδομένα όπως πόσος χώρος είναι ελεύθερος, που βρίσκεται το κάθε αντικείμενο κλπ.

Μπορείτε να προτείνετε κάποιο?

 

Σας ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Συνάδελφε καλημέρα

 

Η διαχείριση όπως την εννοείς , δεν γίνεται με απλά προγράμματα αν δεν μπορούν να υπολογίσουν εμβαδά και όγκο απλών στερεών σωμάτων.

 

Προγράμματα , σε σχεδιαστικό επίπεδο , υπάρχουν αρκετά που το πραγματοποιούν. Δοκίμασε για αρχή το Google SketchUp (θα το εντοπίσεις εύκολα μέσω του google) ή δες τα παρακάτω :

 

http://www.freewarefiles.com/Sweet-Home-3D_program_35757.html

http://www.freewarefiles.com/Serif-DrawPlus_program_16244.html

http://www.freewarefiles.com/PCon-planner_program_61052.html

 

Είναι δωρεάν γιατί ΔΕΝ χρειάζεται να πληρώνουμε για να δοκιμάσουμε κάποιο πρόγραμμα χωρίς να γνωρίζουμε κατά πόσον θα επιτελέσει το ... έργο για το οποίο προορίζεται ;)

Link to comment
Share on other sites

Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Το google sketchup όσο κι αν ακούγεται περιέργο είναι καλό εργαλείο. Το ήδη έχω χρησιμοποιήσει αλλά δεν καλύπτει κάποιες ανάγκες που έχω. Θα δοκιμάσω τα εργαλεία που μου προτείνεις αν και με μια γρήγορη ματιά πιστεύω απαντούν μόνο στο σχεδιαστικό κομμάτι.

Για να καταλάβεις τι ψάχνω, αυτή είναι μία από τις μικρές αποθήκες . Εγώ θέλω ένα απλό-ευέλικτο πρόγραμμα, στο οποίο να μπορώ να κάνω τη διαμόρφωση του νέου layout γρήγορα (π.χ. εισαγωγή νέων coil,παλετών κλπ) και να μου δείχνει επακριβώς τι είναι το κάθε τι.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.