Μετάβαση στο περιεχόμενο

Προϋπολογισμός για αλλαγή χρήσης τμήματος αποθήκης σε κατάστημα


Recommended Posts

Χαιρετω ολους καθως και την προσπαθεια που γινεται στο φορουμ. Ειναι ωραιο πραγμα να διατηρουμε τις συναδελφικες αν και ανωνυμες σχεσεις μας σε υψηλο επιστημονικο και ανθρωπινο επιπεδο...

Στο θεμα λοιπον... Μου ετυχε περιπτωση αδειας αλλαγης χρησης απο αποθηκη σε καταστημα. Πολλα ειναι τα ερωτηματα αλλα ας αρχισουμε απο τα βασικα... Για τον υπολογισμο αμοιβης γνωριζω οτι ειναι η διαφορα των συμβατικων συν τον αναλυτικο. Όμως ο συμβατικος της αποθηκης πως υπολογιζεται; Τον υπολογιζω εκ νεου με το προγραμμα αμοιβων που δουλευω η λαμβανω υποψιν μου της αδειας τα φορολογικα (αν υπαρχει κατι εκει, αδεια του 1966 και προσθηκη 1971 βλεπετε); Επισης το προβλημα ειναι οτι ενω η αποθηκη ειναι 470 τ.μ. το καταστημα ειναι 100 τ.μ. Τι γινεται σ' αυτην την περιπτωση;

Σας ευχαριστω εκ των προτερων!

 

Παρατήρηση: Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στο κείμενο των δημοσιεύσεων όσο και σ' αυτό των τίτλων.

Τα θέματα πρέπει να αναρτώνται στην σωστή θεματική κατηγορία ανεξάρτητα της επαγγελματικής σας ιδιότητας. Ένας Πολιτικός Μηχανικός πχ δεν δημοσιεύει ένα θέμα που αφορά "Αμοιβές-Οικονομικά Αδειών" στην ενότητα των "Πολιτικών Μηχανικών".

Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum.

Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Καλησπέρα!

Ξέρω ότι μάλλον βρήκες λύση μια και πέρασαν 2 βδομάδες, αλλά παρόλα αυτά όταν έχεις αλλαγές χρήσης για τη διαφορά συμβατικών θα βάζεις στο πρόγραμμα σου μόνο τα μέτρα που κάνεις αλλαγή. η αποθήκη σου έχει άδεια για τα 470 μέτρα, εσύ θα βάλεις μια φορά τα 100 μέτρα (το τμήμα τις αποθήκης) σαν νέο κτίριο - αποθήκη σήμερα, παίρνεις τον προϋπολογισμό αυτόν και έπειτα βάζεις τα 100 μέτρα νέο κτίριο κατάστημα σήμερα πάλι και παίρνεις κι αυτόν τον προϋπολογισμό και βρίσκεις τη διαφορά τους. Αυτή τη διαφορά τη βάζεις στο κατ' αποκοπή.

 

Λογικά αν είσαι στην κατηγορία αποθήκες γενικά (κι όχι αγροτικές κτλ) θα σου βγάλει αρνητική διαφορά ως προς το κατάστημα. Κοινώς κοστίζει περισσότερο να φτιάξεις αποθήκη παρά κατάστημα. Αυτό από κει και πέρα το λύνεις μάλλον με την πολεοδομία που το δέχεται γιατί σε μας για παράδειγμα μας λένε όταν έχουμε αρνητικό προϋπολογισμό να βάζουμε τον προϋπολογισμό του καταστήματος στην προκειμένη περίπτωση ολόκληρο στο κατ' αποκοπή.

 

Ελπίζω να βοήθησα.

 

Παρατήρηση: Τα Greeklish απαγορεύονται. Αν δεν μπορείτε να τα αποφύγετε, διαβάστε τι μπορείτε να κάνετε ΕΔΩ.

Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum.

Ευχαριστώ.

Χάρης

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.