Μετάβαση στο περιεχόμενο

Βαλβίδες Πιέσεως (έρευνα αγοράς)


alfie

Recommended Posts

Καλησπέρα. Θα ήθελα να μου δώσετε πληροφορίες σχετικά με καταστήματα στην Αθήνα που εμπορεύονται βαλβίδες πιέσεως, δηλαδή βαλβίδες ανακουφίσεως υδραυλικών κυκλωμάτων υψηλής πίεσης, ασφαλιστικά κλπ. Το πρόβλημα είναι ότι δύσκολα οι έμποροι δίνουν τιμές και προσπέκτους με γκάμα προιόντων, σε άτομα που δεν σκοπεύουν να αγοράσουν επι τόπου. Κάθε πληροφορία καλοδεχούμενη.

Link to comment
Share on other sites

Δοκίμασε να επισκευτείς το site της cim, της econosto και της spirasarko, αν μιλάς για ασφαλιστικά δικτύων νερού, θαλάσσης ή αέρος. Αν μιλάς για υδραυλικά ισχύος με λάδι και αυτοματισμούς δοκίμασε την bosch - rexroth και την parker ή την vickers. Googleάρησέ τα στην ανάγκη. Για Έλληνες προμηθευτές δοκίμασε τον "Γιώξα" για κοινά υδραυλικά ή την "Αεροϋδραυλική" για υδραυλικά ισχύος. Η bosch - rexroth έχει παράρτημα και στην Ελλάδα και είναι και πολύ εξυπηρετικοί.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.