Μετάβαση στο περιεχόμενο

Προ του '55 - απόφαση προϊσταμένου


Recommended Posts

Γειά σας θα ήθελα να με συμβουλέψετε σε θέμα που μου προέκυψε.Ηθελα να κανω πιστοποιηση νόμιμου περιγράμματος προ του '55.Ενω στην μιά πολεοδομία μου το δέχονται και το πιστοποιούν με αποφαση προισταμένου και την βεβαίωση του δημάρχου σε αλλη δεν αναγνωρίζουν κατι τέτοιο και αρνούνται να μου το πιστοποιήσουν με απόφαση νομάρχη και μου λένε να κανω εξαίρεση απο κατεδάφιση και νομιμοποίηση προ του '83 με πρόστιμο το διπλάσιο της ειδικής εισφοράς.Και ερωτώ στέκει αυτή η άρνηση? πόσο θα βγει ενα τέτοιο πρόστιμο και τέλος αμα απαιτούνται αμοιβές στην διαδικασία που μου υπόδειξαν.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Η διαδικασία πιστοποίησης από την Πολεοδομία ότι ένα ακίνητο είναι προ 55 εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κάθε ξεχωριστού ακινήτου.

Άλλο ακίνητο αποδεικνύεται εύκολα ότι υπάρχει προ 55 με ένα χαρτί λογαριασμού της προ 55 ηλεκτρικής εταιρίας, άλλο μπορεί να απαιτηθεί φωτοερμηνεία από αεροφωτογραφίες προ 55.

Αν πχ υπάρχουν και συμβόλαια (ακόμα και ιδιωτικά) με συνημμένη κάτοψη λειτουργεί θετικά στην αναγνώριση

Σίγουρα υπεισέρχεται και σε μεγάλο βαθμό η υποκειμενικότητα της εκαστοτε πολεοδομίας. Αλλά θεωρητικά η όλη λογική είναι να μπορεί να αποδεχτεί ότι αυτό το κτίσμα είναι προ 55 και όχι απλά επειδή ψηφίζω τον τοπικό δήμαρχο ή κοινοτάρχη και μου έδωσε μια βεβαίωση.

Η αμοιβή (για την διαδικασία προ 55) ή πιο σωστά το συνολικό κόστος εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον κύκλο εργασιών που απαιτηθεί.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.