Μετάβαση στο περιεχόμενο

Χρεώσεις δικτύου ΔΕΗ


Recommended Posts

Καλησπέρα. Είμαι καινουριος χρήστης του φόρουμ.

Θα ήθελα να μάθω, άν κάποιος γνωρίζει, πόσο χρεώνει η ΔΕΗ το δίκτυό της σε καινούρια σύνδεση( μόνιμο ρεύμα), σε μονοκατοικία. Συγκεκρυμένα, η τελευταία κολώνα, απο το τοιχείο που πρόκειται να μπεί ο μετρητής, απέχει 52μέτρα.

Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

Σε μονοκατοικια σε χωριο,με οικοδομικη αδεια,ο ιδιοκτητης προκειμενου μην πληρωνει τελη,αφου δεν πηγαινε καθολου,εκοψε την συνδεση με την ΔΕΗ.Σε καποια χρονικη στιγμη,χωρις καμια ενημερωση απο την πλευρα της,η ΔΕΗ ξηλωσε την χελωνα.Οταν ο ιδιοκτητης θελησε να νοικιασει την κατοικια απευθυνθηκε στη ΔΕΗ να επανατοποθετησει την χελωνα και του ζητησαν 400 Ε

Link to comment
Share on other sites

Ναί η χρέωση είναι γύρω στα 400 ευρώ, αλλά επειδή η απόσταση είναι πάνω από 30 μέτρα θα χρεωθείς και μια κολώνα.Δεν θυμάμαι πόσο την χρεώνει η ΔΕΗ αλλά την πληρώνεις εσύ και μετά αν χρειαστεί κάποιος άλλος ρεύμα απο την κολώνα που πλήρωσες εσύ θα πληρώσει μόνο τα 400 ευρώ.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.