Μετάβαση στο περιεχόμενο

Άδεια προσθήκης κατ επέκτασιν και καθ ύψος


dpl

Recommended Posts

Καλησπέρα,

 

Θέλω να βγάλω άδεια για προσθήκη κατ επέκτασιν ισογείου και καθ ύψος.

Με την προσθήκη όμως προκύπτουν και κάποιες διαρρυθμίσεις, κάποια γκρεμίσματα τοίχων κλπ. Πώς πρέπει να βγάλω την άδεια?

Πρέπει να γίνει μία άδεια προσθήκης και μία δεύτερη άδεια διαρρυθμίσεων; Ή θα βάλω τις διαρρυθμίσεις κάπως μέσα στη άδεια προσθήκης;

 

Χρησιμοποιώ το insoft για τον υπολογισμό κόστους αδείας.

 

Οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν πολύτιμη!

 

Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Ο προυπολογισμος της προσθηκης ειναι συμβατικος και ο προυπολογισμος της διαρρύθμισης ειναι αναλυτικος (βαζεις αναλυτικα τις εργασιες που θα γινουν στο τμημα της διαρρύθμισης μονο).Εφοσον ο χωρος της προσθηκης και των διαρρυθμισεων ειναι εννιαιος τοτε οι αμοιβες βγαινουν με συγχωνευση των 2 προυπολογισμων.Δυστυχως δεν χρησιμοποιω το προγραμμα που λες για τις αμοιβες και δεν μπορω να σου πω πως γινεται αυτο (μην ξεχνας να ελεγξεις αν απαιτειται ΚΕΝΑΚ)

Link to comment
Share on other sites

Ναι έχεις δίκιο απαιτείτε και ΚΕΝΑΚ. Ακριβώς και εγώ έχω κάνει αναλυτικό για διαρρύθμιση απλά η αμοιβή βγαίνει μόνο βάση του προϋπολογισμού της προσθήκης. Θα προσπαθήσω να δω τώρα πως γίνεται η συγχώνευση προϋπολογισμών στο πρόγραμμα.

 

Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!

Link to comment
Share on other sites

Στις παραμέτρους του προγράμματος που χρησιμοποιείς, κάπου σε ρωτάει το πρόγραμμσ τι είδους προυπολογισμό χρησιμοποιείς συμβατικό ή αναλυτικό ή και τα δύο. Διάλεξε την επιλογή και τα δύο και θα σου το λύσει σωστά

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.